Hotel  Park  u  podnožju  Fruške  Gore

idealan  hotel  za  vaš  tim  bilding

 

 

Izuzetna lokacija, visoki kvalitet, pristupačne cene. Velike mogućnosti za razne indoor i outdoor aktivnosti. Za posete i izlete do obližnjiih atrakcija i prirodnih lepota... Za ručkove, večere i zabave u etno restoranima i vinarijama. Sve to po vrlo pristupačnim cenama.

HOTEL PARK JE ONE-STOP SHOPPING ZA VAŠ TEAM BUILDING. OBEZBEĐUJEMO I ORGANIZUJEMO SVE: SMEŠTAJ, OBROKE U HOTELU I U ETNO RESTORANIMA, INDOOR I OUTDOOR AKTIVNOSTI, POSETE I ZABAVE.

 

 

Hotel Park u podnožju Fruške Gore, svojim kvalitetom i izuzetnom lokacijom i brojnim indoor i outdoor aktivnostima, omogućava  nezaboravan doživljaj. Ako želite nešto drugačije – ali u okviru organičenog budžeta – hotel Park je vaš izbor. Pored zabave i adrenalina koje ćete iskusiti upoznaćete Frušku Goru, najlepši nacionalni park u ovom delu Evrope.

SAZNAJ VIŠE O OKOLINI HOTELA

 

 

TIM BILDING PAKETI VEĆ OD 45 €

Neka avantura počne!

 

Da vam olakšamo planiranje navodimo nekoliko mogućih Tim Bilding paketa. Po vašoj želji možete da dodate jos neku aktivnost ili da zamenite uključenu aktivnost sa nekom drugom. Ručak i večera su u hotelu osim ako je drugačije naznačeno. Doručak je uvek obilan švedski sto.

 

TB1  2 dana/1 noć 55 €

WINE & BARBECUE TIME

Cena uključuje: Smeštaj. Ručak ili Večera. Doručak. Vino i roštilj u vinariji.

 

TB2  2 dana/1 noć 75 €

PAINTBALL

Cena uključuje: Smeštaj. Ručak u prirodi. Večera. Doručak. Paintball. Animatorske igre. Filmadžije. Poligon svestranosti. 

TB3  2 dana/1 noć 75 €

ORIJENTIRING & VIŠEBOJ

Cena uključuje: Smeštaj. Ručak u prirodi. Večera. Doručak. Orijentiring. Višeboj. Animatorske igre. Štafete.

 

TB4  2 dana/1 noć 75 €

adrenalinski tim bilding

na fruškoj gori

Cena uključuje: Smeštaj. Večera. Doručak. Ručak u prirodi. Alpinizam ili ZIP line. Lov na blago. Igre bez granica. Vodeni paket.

TB5  2 dana/1 noć 75 €

REKREATIVNA KVIZOMANIJA

Cena uključuje: Smeštaj. Ručak u prirodi. Večera. Doručak. Kvizomanija. Šetnja Fruškom gorom. Animatorske igre.

 

TB6  2 dana/1 noć 75 €

vRUĆ KROMPIR

Cena uključuje: Smeštaj. Ručak u prirodi. Večera. Doručak. Vruć krompir. Fitnes dan. Mini fudbal. Ubedi me da kupim.

TB7  2 dana/1 noć 75 €

DŽIP SAFARI OFF ROAd

Cena uključuje: Smeštaj. Ručak. Večera. Doručak. Fruškogorski Džip Safari.

 

TB8  1 dana 45 €

FAMILY DAY NA FRUŠKOJ GORI

Cena uključuje: Spremanje hrane. Ručak. Piće. Animacije za decu i odrasle.

 

 

Cena je po osobi za smeštaj u dvokrevetnoj Standard sobi za minimum 20 osoba. Doplata za smeštaj u jednokrevetnoj sobi i za smeštaj u Superior i Lux sobama. Boravišna taksa i osiguranje 0,7 € po osobi u danu nije uključena u cenu i dodatno se naplaćuje. Svečane večere sa pićem i muzikom - je moguće organizovati u hotelu Park ili u jednom od etno restorana ili u jednoj od čuvenih Fruškogorskih vinarija. Muzika je popularni tamburaški orkestar ili bend. Hotel Park sve organizuje i obezbeđuje – vi samo uživate.

 

Pominjemo samo neke od kompanija koje su nedavno bile u hotelu Park: World Bank, Mercedes, Siemens, Toyota, Hemofarm, Roche, Planeta Sport, Telenor, Mercator, G3 Spirits,  Banca Intesa, Američka ambasada, Philip Morris, Euro Petrol, MOL, Nelt...

 

Utisci gostiju

 

 

"Hvala na svemu! Sve je bilo savršeno! Odlični domaćini! Hvala puno!"

Hemofarm A.D.

 

 

 

"Bilo nam je izuzetno lepo i prijatno na team buildingu, imate moju preporuku. Nadam se da će biti prilike za ponovni susret i druženje." 

Banka Intesa

 

 

 

"Wagen je ove godine organizovao potpuno drugačiji seminar. Sve je počelo okupljanjem u prestižnom hotelu Park u Rumi, a nastavilo se obilaskom poznatih vinarija u regionu. Degustacja u Mačkovom podrumu ostavila je svima sladak ukus. Nesvakidašnji izgled i potpuno drugačija prezentacija o vinima od drugih obezbedilo je vrlo pozitivnu atomosferu za dalje izazove. Mislim da bi se svi složili sa mnom da je put do Krčedinske ade i nazad bio prava avantura. Naši domaćini su se postarali da putovanje Dunavom bude prijatno uživanje sa puno istorijskih činjenica.  Drugi dan je bio rezervisan za seminar sa tehničkim trenerom Contitech brenda, paintball na Fruškoj gori i veselo veče uz tamburaše u Hotelu Park, Ruma. Tokom seminara učesnici su dobili šansu da čuju nove informacije, razmene iskustva i probleme sa kojima su se suočili u polju auto delova. Zatim su razvijali takmičarski duh na paintball-u da bi na kraju dana zakopali "ratne sekire" uz dobru klopu i veselu muziku" 

Wint - Wagen International d.o.o

 

 

 

 

 

 

 

 

Indoor Aktivnosti - u Zatvorenom Prostoru

 

Programi koji sadrže mnogo zanimljivih i zabavnih zadataka i igara kojima se razvija komunikativnost, strateško razmišljanje, timski rad i kreativne sposobnosti. Organizuju se u jednoj od sala hotela Park ili u Sportskoj Hali koja je odmah pored hotela. Veliki broj mogućnosti. Pominjemo samo neke.

 

Reklamožder - Svaka ekipa dobija zadatak da snimi reklamu za određeni proizvod. Ekipe osmišljavaju koncept reklame, dodeljuju uloge, biraju rekvizite i lokaciju i kreću u akciju. Snimaju reklamu mobilnim telefonima. Kasnije se organizuje Revija reklama koje su ekipe snimile, proglašava najbolja i dodeljuju simbolične nagrade.

 

Kvizologija - Kviz igra koja može da bude organizovana kao tematsko veče ili kao timska aktivnost. Uz raznovrsna pitanja (mozgalice, muzički zadaci, kreativni zadaci, duhovite igrice itd.) tim uživa u takmičarskoj atmosferi. Odlična zabava koja istovremeno poboljšava klimu i medjuljudske odnose unutar tima.

 

Dvoranski sportovi - U velikoj dvorani Sportskog Centra, koji se nalazi odmah pored hotela Park, mogu se organizovati svi dvoranski sportovi - Mali fudbal,Košarka, Odbojka, Rukomet – kao i razne druge aktivnosti. Sportski Centar ima i kuglanu i teretanu.

Na slici je Velika Dvorana Sportskog Centra, koji se nalazi odmah do hotela Park.

 

 

outDOOR AKTIVNOSTI - u prirodi

 

Veliki izbor aktivnosti u prirodi koje će članovi vašeg tima dugo da pamte. Nenaporan, pun uživanja izlet u Borkovac ili adrenalinom nabijen Džip Safari. Ili nesto drugo, isto tako nezaboravno. Lokacije – Borkovac, Fruška Gora. Džoging i trim staza u Borkovcu.

* Zip Line i prepreke * Orijentiring u prirodi * Rock Climbing * Biciklima po Fruškoj Gori * Streličarstvo * Seoska Olimpijada * Džipovima po Fruškoj Gori *.

 

Džoging i trim staza - Izletište Borkovac, samo 2 km od hotela, je divna oaza prirode. Šuma, divno jezero, etno restorani i Olimpijski bazen. Kroz šumu su džoging staze i trim staza sa stanicama za rekreativnu razonodu i vežbanje. Pogledajte video ovde.

 

Rock climbing ( Penjanje uz stenu ) - Oprobajte se u penjanju uz veštacku stenu.

 

Streličarstvo - Robin Hudova veština – gadjanje meta iz daljine sa lukom i strelom.

 

Paintball - Simulacija ratne igre prema različitim scenarijima sa korišćenjem šarenih kuglica kao municije

 

Archery Tag - Kombinacija tri sportske discipline. Za ovu igru se koristi specijalna oprema i zaštitne maske. Učesnici formiraju timove od po pet igrača. Igra počinje brojem strelica u centru obeleženog terena za igru. Na zvižduk, igrači se utrkuju da ih pokupe, a potom ih ispaljuju na protivničku ekipu. Igrač je eliminisan ako ga pogodi strelica. Ova igra je vrlo dinamična i garantuje dobru zabavu, a može da se realizuje i u zatvorenom prostoru i u prirodi.

 

Alpinizam - Penjanje na prirodnu stenu Orlovo bojište Fruška Gora - Na pomenutom lokalitetu Vam nudimo mogućnost da učesnici prođu obuka iz alpinizma, a potom poštujući sve protokole o bezbednosti, osete draž alpinizma i pravi ‘’andrenalinski naboj (penjane i spuštanje niz prirodnu stenu visine 20m). Sva oprema je sertifikovana, tj. koristi se u standardnoj obuci Alpinista.

 

Zajedničko spremanje hrane - Hrana je odličan način za povezivenje. Umesto uobičajenog zajedničkog ručka ili večere, uradite mešto malo drugačije tako što ćete nagoriti Vaš tim da svi rade zajedno odnosno da kuvaju hranu u kojoj će kasnije i uživati. Bez obzira na nivo isustva ili izgrađenih veština u kuvanju Team Bonding aktivnost je veoma zabavna i omogućava timu da radi zajedno, da se zabavlja i da uživa. Vaš tim će uživati i zabavljati se pa neće ni shvatiti da se međusobno povezuju. Mogući izbor jela: gulaš, paprikaš, pasulj, čorba, burgeri, roštilj.

 

Višeboj - "Ko će brže, bolje i jače?" Skup disciplina koje učesnici moraju da savladaju za što kraće vreme. U ovoj igri pobeđuje dobra organizacija i koordinacija u ekipi kao i veština učesnika.

 

 

 

 

Orijentiring u prirodi i igre bez granica

 

Orijentiring u prirodi - Zadatak takmičara je da, pomoću karte sa ucrtanim tačkama i sa kompasom, pronadje kontrolne tačke na terenu za što kraće vreme. Može biti kombinovano sa specijalnim zadacima, iznenadjenjima, preprekama itd.

 

 

Igrice bez granica - skup sportsko rekreativnih aktivnosti, čija je svrha stvaranje pozitivnog, pouzdanog i efikasnog tima i promovisanje prijateljskog takmičenja i timske kohezije. Pripremite se za smeh i zabavu, ali očekujte da će i u vama neizostavno proraditi takmičarski timski duh kada vidite kako vam sigurno odmiču susedne ekipe čiji su članovi "ludački" zagrizli na igru!

 

 

FRUŠKOGORSKI DŽIP SAFARI

 

Uzbuđenje i adrenalin na pretek. Bezbroj prilika za snimanje predivnih predela i atrakcija. Doživljaj koji se ne zaboravlja. Izlet džipovima po Fruškoj Gori predviđen je za grupe od 6 do 17 osoba u trajanju od 3 do 8h.

 

 

SAFARI 1

Polazak ispred hotela Park u Rumi, Obilazak Pavlovačkog jezera, Obilazak Vrdnika, Off road Vrdnik-Brankovac, pauza na vidikovcu Brankovac, off road Brankovac-Beočin (moguć ručak Beli Čin restoran), povratak u hotel.

SAFARI 2

Polazak ispred hotela, obilazak Borkovačkog jezera, Vrdnik, off road Vrdnik-mala Remeta, poseta manastiru (moguć ručak restoran Fruškogorska lugarnica), off road do Brankovca, Vidikovac, off road Brankovac-Vrdnik, povratak u hotel.

 

SAFARI 3

Start ispred hotela, vidikovac Brankovac, off road Brankovac-Rim, šetnja do Dumbovačkog vodopada, poseta domaćinstvu Gvozdenović u Čereviću (moguć ručak Vidikovac Medno brdo) obilazak pećine Beli majdan u Rakovcu, off road Rakovac-Zmajevac, povratak u hotel.

SAFARI 4

Start ispred hotela, Borkovačko jezero, Vrdnik, Brankovac, off road Brankovac-Beočin (moguć ručak restoran Seoska priča u Čereviću), jahanje konja u prirodi, off road Čerević-Andrevlje, povratak u hotel.

 

 

 

MOGUĆE  POSETE  I  IZLETI

 

POGLEDAJTE VIŠE O OKOLINI HOTELA PARK

 

 

 

Neke od renomiranih kompanija koje su poverile svoje Tim Bildinge Hotelu Park 

 

 

"...Kao i uvek osoblje hotela Park nudilo je uslugu najvišeg nivoa. Nama to najviše znači. Tako da uvek tražimo partnere koji rade i razmišljaju slično. I u zaposlenima hotela Park našli smo upravo to. Uvek nam pružaju gostoprimstvo najvišeg nivoa, zbog toga ćemo se i vraćati i ne samo to, preporučujemo ih i ostalim partnerima..." 

Toyota - Svetski lider u proizvodnji automobila

 

 

Knjiga utisaka