Hotel Park u podnožju Fruške Gore

 

Idealan hotel za sportske kampove, radionice, pripreme, odmore, Rekreacije, takmičenja i sve druge manifestacije sportista

 

Hotel Park, kategorije 4*, se nalazi u šarmantnom gradiću Ruma, samo 30 minuta od Beogradskog aerodroma, 30 minuta od Novog Sada. Odmah do hotela Park je veliki Sportski Centar koji ima veliku dvoranu za sve dvoranske sportove, kuglanu, teretanu i salu za sve borilacke sportove. Samo 2 km. od hotela Park je predivna Oaza Prirode Borkovac sa šumom, sa trim i dzoging stazama i velikim jezerom koje je pogodno za ribolov, kajakase i druge rekreacije. Tu je i novo-otvoreni olimpijski bazen. Ruma ima nekoliko futbalskih terena, a u blizini je veliki FSS centar sa svojim super modernim futbalskim terenima.

 

U neposrednoj blizini hotela Park je nacionalni park Fruška Gora sa svojm prirodnim lepotama i brojnim Stazama Zdravlja. Hotel Park organizuje izlete do obližnjih atrakcija uključivši posete Fruškogorskim vinarijama i Srednjevekovnim Manastirima i izlete do obližnjih mesta i atrakcija (detaljnije).

 

Hotel Park ima Licencu za organizovanje izleta i poseta i svih turističkih putovanja i ima osiguranje od 300.000 eura za slučaj insolventnosti i radi naknade štete.

Sportski Centar Ruma

Udaljenost Sportskog Centra od hotela Park

 

KK Mega Bemax

 

Već četiri sezone hotel Park je pouzdan partner i domaćin ekipama ABA lige i KK Mega bemax

  


Rukometna Akademija Andrea Lekić

KK Crvena Zvezda

 

Hotel Park ima tri konferencijske sale koje sportske ekipe mogu da koriste, dva restorana i moderan SPA centar. Sobe su prostrane i udobne sa ekstra velikim kupatilima.

 

Zahvaljujuci izuzetnoj lokaciji, predivnom okruženju, visokom kvalitetu i vrlo pristupačnim cenama hotel Park je postao omiljen izbor za mnoge sportske ekipe. Hotel Park redovno koriste mnoga Sportska Udruženja i Savezi i mnoge Sportske Ekipe iz Srbije i iz drugih zemalja. Pominjemo samo neke: Rukometni Savez, Fudbalski Savez, Odbojkaški Savez, Bokserski Savez, Biciklistički Savez, Šahovski Savez, Savate Savez…. košarkaške ekipe Mega Bemax, Crvena Zvezda, Partizan, Cibona Olimpija, Juventus…

 

Olimpijski bazen Borkovac

Jezero Borkovac

Staza Zdravlja

 

 

 

UTISCI

 

"...Hvala svima...na izuzetnoj pažnji i vrhunskim uslugama. Vidimo se opet..."

Rukometna reprezentacija Srbije

 

"...Prelep boravak i druženje u hotelu Park...."

Ženska seniorska košarkaška reprezentacija Srbije

 

"...Hvala na prijatnom boravku. Hotel je stvarno lep i  pre svega uredan i čist. osoblje hotela je izuzetno prijatno, kulturno i uslužno...Sve u svemu lepo smo se osećali ovde..."

Kadetska rukometna reprezentacija Srbije

 

"...Sve pohvale za hotel i uslugu. Nadamo se da ćemo doći opet..."

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije

 

"...Prijatno smo iznenađeni hotelom, uslugom i izgledom..."

Milun Vesnić (Najveći avtomobilista bivše Juge)

 

"Rukometna akademija Andrea Lekić boravila je u hotelu Park tokom letnjeg kampa za decu od 11 do 17 godina. Nosimo prelepe usponene i nameravamo da se ponovo vratimo.  Ispred čitavog tima želim da se zahvalim osoblju hotela na saradnji, profesionalnom odnosu, ljubaznosti, toleranciji i uzajamnom poštovanju. Do sledećeg susreta, srdačan pozdrav."

Z. Radojković

Rukometna akademija Andrea Lekić

 

" National team of Algeria stayed in hotel Park for 16 days in preparation for paraolympics games 2016. We were extramly pleased with accomodation, food ,service , hygienic and hospitality of hotel staff.  We highly reccomond hotel Park for all sport events. Definetly coming back to this hotel. Thank you for everything. All the best!..."

Algeria Basketball Womens National Team