/ Škola vina u vinariji

Škola vina u vinariji

ŠKOLA  VINA  U  VINARIJI

 

Trajanje 4 sata - Uključuje predavanja, degustaciju 6 etiketa  (6 vrsta vina) i ručak. 

Hotel Park omogućuje svojim gostima jedinstvenu kombinaciju uživanja i edukacije. Saznajte o vinima na mestu gde se vina proizvode. U  predivnom ambijentu fruškogorske vinarije koja se nalazi na samo 15-ak minuta od hotela Park, na južnim padinama Fruške Gore, okružena stotinama hektara plantaža jabuka i vinograda. Idealan doživljaj kako za individualne goste i za parove tako i za grupe a posebno za Tim Bildinge.

 

 

Školu Vina vodi sertifikovani Somelijer koji je i direktor obuke i jedan od predavača u Udruženju Somelijera Vojvodine. Škola traje četiri sata i sastoji se od nekoliko segmenata. U prvom delu je predavanje uz prezentaciju i praktične vezbe i obuhvata teme kao sto su istorija nastanka vina, sorte vinove loze, vinifikacija (proces pravljenja vina). Sledi obuka za pravilan servis vina i odabir čaša, uparivanje hrane i vina i senzorika, odnosno tehnike pravilne degustacije vina. U toku predavanja su degustacije 3 etikete (3 vrste vina). Zatim sledi obilazak proizvodnje i obilazak vinskog podruma i barik sale. Nakon toga je rucak i degustacija jos 3 etikete (3 vrste vina). Svaki polaznik dobija diplomu o uspešno završenoj školi vina. Učenje i uživanje na jednom mestu su pravi način da se prepustite čarima vina. Doživljaj koji ćete dugo da pamtite i o čemu ćete rado govoriti svojim prijateljima. Živeli!    Broj učesnika je ograničen - Rezervišite što ranije!

 

 

 

 

 

,, Škola Vina je odlična prilika da naučite sve o vinima, da se dobro zabaviite i uživate u lokalnim ukusima i sve to u autentičnom ambijentu fruškogorske vinarije ,,

Dejan i Ivana Đorđević, Beograd