/ Fruškogorski odmor

Fruškogorski odmor

FRUŠKOGORSKi odmor uz vaučer

6 DANA / 5 NOćI SAMO 69 €

 

Nezaboravni dani u podnožju Fruške Gore po super cenI

 

Cena uključuje:

 

  • Smeštaj u hotelu Park
    Bogat doručak (švedski sto) svakog dana
    Večera svakog dana
    Korisćenje SPA centra
    Besplatan Wi-Fi i parking
  • Besplatan parking
fruskogorsko prolece

 

 

Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Prošetajte Fruškogorskim stazama zdravlja. Probajte čuvena Fruškogorska vina. Doživite izuzetan ambijent srednjevekovnih manastira. Razgalite se uz veselu muziku tamburaša. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru. Vratićete se odmoreni, osveženi i podmlaðeni.

 

Dolazak u hotel na dan po vašem izboru.  Besplatan  ograđeni parking hotela Park u zavisnosti od slobodnih mesta. Cena 69€ je uz vaučer od 5.000 dinara koji se dobija od ministarstva za turizam. Cena bez vaučera je 109€. Cena je po osobi za smeštaj u dvokrevetnoj Standard sobi. Doplaćuje se za smeštaj u jednokrevetnoj sobi i za smeštaj u Superior ili Lux sobi. Deca do 5 godina gratis. Deca od 5 do 10 godina plaćaju 50% od cene za odrasle. Boravišna taksa i osiguranje od 0,7€ po osobi po danu se dodatno plaćaju.

 

udobnost i kvalitetan smeštaj

 

dva restorana

 

 

SPA & wELLNESS CENTAR

 

OKOLINA HOTELA

 

 

Moguće aktivnosti, posete i izleti. Borkovac, predivna oaza prirode sa šumom i jezerom i olimpijskim bazenom koji je otvoren za publiku, je udaljen samo par kilometara od hotela. Nešto dalje je Pavlovaèkoa,a nedaleko je i Bešenovaèko jezero sa kristalno bistrom plavom bojom, idealno za kupanje i sunčanje. Prošetajte jednom od mnogih Fruškogorskih staza zdravlja i napunite pluća najlepšim vazduhom koji ste ikad udisali. Posetite bar jednu od čuvenih Fruškogorskih vinarija - tri najpoznatije Fruškogorske vinarije su vrlo blizu hotela Park.

Jedna od opcija je Škola Vina u vinariji, poseban doživljaj koji se pamti. U okolini su mnogi etno restorani. Blizu hotela su i srpski srednjevekovni Manastiri - najbliži su Staro Hopovo, Novo Hopovo i Krušedol. I sam šarmantan gradić Ruma ima mnoge znamenitosti - od vrlo zanimljivog lokalnog muzeja do stare crkve čiji je ikonostas naslikao Uroš Predić. Nadaleko poznati Rumski vašar, koji se održava jednom meseèno, ima tradiciju od skoro 300 godina.

 

 

Hotel Park, kategorije 4*, se nalazi u šarmantnom gradiću Ruma u podnožju Fruške Gore. Samo 30 minuta od Beogradskog aeroderoma, 30 minuta od Novog Sada. U neposrednoj blizini hotela Park su čuveni Fruškogorski Srednjevekovni Manastiri, po kojima je Fruška Gora dobila naziv – “Srpska Sveta Gora”, i èuvene Fruškogorske Vinarije. Samo par km od hotela je oaza prirode Borkovac sa šumom, trim i džoging stazama, bajkovitim jezerom, etno restoranima i olimpijskim bazenom koji je otvoren za publiku. Detaljnije Okolina hotela Park i moguće posete i izleti OVDE.