/ Fruškogorske vinarije

Fruškogorske vinarije

 Fruškogorske vinarije

3 Dana / 2 Noći 69 €

 

Idealan tim bilding. Doživljaj koji se pamti

 

 

Cena uključuje

 • Smestaj u hotelu Park
  Doručak (švedki sto)
  Poseta 2 vinarije i degustacija
  Fruškogorsko Veče uz Tamburaše
  Korišćenje Konferencijske Sale
  Korišćenje SPA centra
  Besplatan Wi-Fi i Parking

 

Nezaboravni doživljaj za ljubitelje vina i ljubitelje prirode. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Posetite dve vinarije i probajte čuvena Fruškogorska vina na njihovom izvoru. Razgalite se uz veselu muziku tamburaša. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modenom SPA centru. Vratićete se osveženi i podmlađeni.

 

konferencijske sale

Hotel Park Vam daje na korišćenje neku od naših konferencijskih sala sa svom pratećom opremom

 

ŠKOLA  VINA ( opciono )

 

Trajanje 4 sata - Uključuje predavanja, degustaciju 6 etiketa  (6 vrsta vina) i ručak. 

Jedinstvena kombinacija edukacije i uživanja. Naučite o vinima u predivnom ambijentu Fruškogorske vinarije na juznim obroncima Fruške Gore, udaljene samo 15-ak minuta od hotela Park. Uključuje: Predavanja koja vode sertifikovani Somelijeri. Degustacija 6 etiketa vina. Ručak. Diploma o završenoj skoli vina. Trajanje 4 sata.

 

 

Školu Vina vodi sertifikovani Somelijer koji je i direktor obuke i jedan od predavača u Udruženju Somelijera Vojvodine. Škola traje četiri sata i sastoji se od nekoliko segmenata. U prvom delu je predavanje uz prezentaciju i praktične vezbe i obuhvata teme kao sto su istorija nastanka vina, sorte vinove loze, vinifikacija (proces pravljenja vina). Sledi obuka za pravilan servis vina i odabir čaša, uparivanje hrane i vina i senzorika, odnosno tehnike pravilne degustacije vina. U toku predavanja su degustacije 3 etikete (3 vrste vina). Zatim sledi obilazak proizvodnje i obilazak vinskog podruma i barik sale. Nakon toga je rucak i degustacija jos 3 etikete (3 vrste vina). Svaki polaznik dobija diplomu o uspešno završenoj školi vina. Učenje i uživanje na jednom mestu su pravi način da se prepustite čarima vina. Doživljaj koji ćete dugo da pamtite i o čemu ćete rado govoriti svojim prijateljima. Živeli!    Broj učesnika je ograničen - Rezervišite što ranije!

 

RUČAK U ETNO RESTORANU (opciono)

 

U blizini hotela Park, na južnim obroncima Fruške Gore, ima više lepih Etno restorana i nekoliko sa izuzetno prijatnim ambijentom gde hotel Park često vodi svoje goste. Pre ili posle posete vinarijama ručak u Etno restoranu dodatno ulepšava ovaj doživljaj. Može se kombinovati i sa posetom jednom od čuvenih  Srednjevekovnih Manastira.

 

 

 

Prošlo je više od 1700 godina od kada je daleke 276. godine naše ere Rimski Car Marko Aurelije Probus, koji je rođen u  Sirmiumu (današnja Sremska Mitrovica), naredio svojim vojnicima da  sade vinograde na južnim obroncima Fruške Gore. Panonsko zemljište, pogotovo  na južnoj sunčanoj strani Fruške Gore, vekovno iskustvo u pravljenju vina i tradicionalne tajne recepture učinili su da se vinogradari Srema smatraju među najveštijim vinogradarima i vinarima. Danas Fruška Gora broji više od 60 porodičnih vinarija. Mi vas vodimo u najpoznatije. Uz degustaciju vina i Sremsku zakusku, u prijatnoj opuštenoj atmosferi, saznacete mnogo o vekovima dugoj tradiciji vinogradarstva Fruške Gore.  U svakoj vinariji moguće je kupiti vina po cenama znatno nižim od cena u radnjama.

 

 

 

Utisci gostiju

 

“... Sve pohvale za ljubazne domaćine,odličnu uslugu i smeštaj, sjajni ste! Moram da spomenem prelepe manastire i vinarije sa veoma ljubaznim osobljem i izvrsnom hranom ...”

Banca Intesa

 

Ponuda je vremenski ograničena. Cena ja za grupe od min. 20 osoba. Cena je po osobi za smeštaj u dvokrevetnoj Standard sobi. Doplaćuje se za smeštaj u jednokrevetnoj sobi i za smeštaj u Superior ili Lux sobi. Boravišna taksa i osiguranje od 0,7€ po osobi po danu se dodatno plaćaju. Besplatan parking u ograđenom parking hotela Park u zavisnosti od slobodnih mesta.