Specijalne ponude

Fruškogorski odmor
Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Prošetajte Fruškogorskim stazama zdravlja. Probajte čuvena Fruškogorska vina. Doživite izuzetan ambijent srednjevekovnih manastira. Razgalite se uz veselu muziku tamburaša. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru. Vratićete se odmoreni, osveženi i podmlađeni.
Saznajte više
CONFERENCE
Hotel Park poseduje dve moderne konferencijske sale i salu za sastanke koje pružaju veliki broj opcija i fleksibilnost u organizovanju događaja. Naše sale omogućavaju organizovanje događaja za više grupa/kompanija ili podelu grupe u više radionica istovremeno. Moderan ambijent i najviši nivo funkcionalnosti - to je ono što karakteriše naše tri konferencijske sale i salu za sastanke koje su na raspolaganju za sve potrebe organizacija seminara, konferencija, treninga, edukacija i drugih vrsta događaja.
Saznajte više
Fruškogorske vinarije

Nezaboravan doživljaj za ljubitelje vina i za ljubitelje prirode. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore, najlepšeg Nacionalnog Parka Srbije. Posetite najpoznatije Fruškogorske vinarije. Probajte čuvena Fruškogorska vina na mestu gde nastaju, sto je poseban doživljaj. Doživite izuzetan ambijent srednjovekovnih manastira Fruške Gore koju zbog njenih 17 manastira nazivaju “Srpska Sveta Gora"...

Saznajte više
Fruškogorski Tim bilding

Nezaboravan doživljaj za vaš tim po super ceni. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške gore. Očekuje vas jedna aktivnost u dvorani (kuglanje, odbojka, zabavne timske igre i sl.) i jedna aktivnost u prirodi (Borkovac ili Fruška Gora). Uživaćete u večeri u divnom ambijentu Fruškogorske vinarije. Opustite se u modernom SPA Centru.
Vaš tim će se vratiti osvežen i inspirisan.

Saznajte više
Škola vina u vinariji

Trajanje 4 sata - Uključuje predavanja, degustaciju 6 etiketa  (6 vrsta vina) i ručak. 

Hotel Park omogućuje svojim gostima jedinstvenu kombinaciju uživanja i edukacije. Saznajte o vinima na mestu gde se vina proizvode. U  predivnom ambijentu fruškogorskih vinarija koja se nalazi na samo 15-ak minuta od hotela Park, na južnim padinama Fruške Gore, okružena stotinama hektara plantaža jabuka i vinograda. Idealan doživljaj kako za individualne goste i za parove tako i za grupe a posebno za Tim Bildinge.

Saznajte više
NOVO! Tim Bilding - LET´S FLY

Da li ste se ikada zapitali kakav je osećaj leteti kao ptica?

Mi smo probali i SAVRŠENO JE!

Probajte nešto sasvim novo, nezaboravno Tim Bilding iskustvo koje stvara jake timove. Idealna motivacija zaposlenih. Prepustite se našoj organizaciji, jer vam je sve obezbeđeno. Strah ostavite kod kuće, ponesite samo dobro raspoloženje.

Saznajte više