SPORTSKI CENTAR RUMA

 

U neposrednoj blizini hotela Park nalazi se Sportski centar Ruma na 6167m2, koji čine velika dvorana, fitnes centar, džudo sala, mala sala, plava sala, kafe i ostali poslovni prostori. Nedaleko od hotela se nalazi fudbalski teren i novo otvoreni olimpijski bazen. Sportski centar obezbeđuje uslove za realizaciju programa različitih potencijalnih brojnih korisnika usluga iz oblasti takmičarskog sporta, školskog sporta i sportske rekreacije.

 

 

Po nivou tehničko-tehnološke opremljenosti, stanju i kvalitetu opreme i objekta, SC Ruma je u stanju da svojim korisnicima pruži široku lepezu usluga:

  • izuzetne uslove za razvoj takmičarskog sporta, kako za treninge i pripreme tako i za takmičenja svih vrsta od masovnog do vrhunskog sporta.
  • uslove kroz koje se deca školskog uzrasta mogu baviti sportom kroz stručne i organizovane oblike rada u sportskim organizacijama, sportskim sekcijama i sportskim školama.
  • kompletne uslove rekreativnom sportu kroz organizovano bavljenje i obezbeđenje termina radnim organizacijama za rekreaciju i takmičenje kao i za bavljenje rekreacijom samoinicijativno prema vlastitim potrebama.
  • održavanje svih vrsta kulturno-estradnih programa.
  • prostor potencijalnim i stalnim korisnicima za isticanje svojih reklama.
  • ugostiteljske usluge iz našeg domena.
  • praćenje sportskih zbivanja i utakmica, mečeva, revija, turnira, kupova, estrade i drugo.​

 

 

SPORTSKE PRIPREME

 

 

 

 

HOTEL  se nalazi  odmah do sportskog centra

 

Blizina hotela Park omogućava sportskim ekipama smeštaj na visokom nivou u toku priprema, ukida problem puta do sportskih objekata u kojima se pripreme održavaju i obezbeđuje sportistima odmor, kvalitetnu ishranu.

 

Posebna pogodnost je i moderan spa & wellness centar, za opuštanje i rehabilitaciju, kao i sve ostale napredne tehnologije za korišćenje u toku priprema. 

 

Hotel je do sada ugostio mnoge sportske reprezentacije. Zahvaljući stečenom iskustvu i profesionalizmu, naše osoblje će se pobrinuti da vaše pripreme teku nesmetano.