SADRŽAJI HOTELA

 

120 soba i apartmana na pet spratova
Svetao i komforan lobi sa recepcijom
Dva restorana
Bar
Tri moderne konferencijske sale i jedna sala za sastanke
Wellness & Spa centar za goste hotela i dnevno korišćenje
Parking

 

SPA & WELLNESS centar

 

Hotel Park ima moderan  Spa centar vrhunskog kvaliteta. To je oaza mira i opuštanja za sve goste hotela i one koji hotel posete samo zbog SPA centra.


Gostima su na raspolaganju: Odvojene ženske i muške svlačionice, sauna sa Chromo terapijom, parno kupatilo sa Aroma terapijom i hidromasažna jakuzzi kada. Tu je i lepo osvetljen i komforan Relax prostor za potpuno opuštanje.

 

Saznajte više

 

MODERNE KONFERENCIJSKE SALE

 

Hotel Park ima odlične uslove za održavanje uspešnih konferencija, seminara, poslovnih sastanaka, radionica i svih vrsta korporativnih skupova i proslava.


Hotel raspolaže sa više sala za konferencije i sastanke, kapaciteta od 10 do 100 osoba, tako da je moguće istovremeno održavanje više skupova. Hotel Park su za svoje događaje koristile mnoge važne kompanije i institucije.

 

Saznajte više

 

DVA RESTORANA

 

Moderna elegancija i sofisticirani ambijent. Prostrane i svetle sale. Visoka staklena klizajuća vrata otvaraju se prema lepoj letnjoj bašti.


Idealan izbor za sve vrste poslovnih, privatnih okupljanja i proslava. Popularno mesto za svadbe i maturske večeri i mnoga druga slavlja. Vrhunska usluga. Jelovnik koji nudi i savremena jela i lokalne specijalitete. Bogat izbor vina sa posebnim naglaskom na vina iz fruškogorskih vinarija. Vrlo pristupačne cene.

 

Saznajte više