O hotelu PARK

 

Hotelski biser u podnožju Fruške gore, samo 30 minuta od beogradskog aerodroma

 

U neposrednoj blizini su mnoge atrakcije i prirodne lepote: Fruška gora sa svojim nadaleko poznatim manastirima i vinarijama, čuvena banja Vrdnik, lovište Karakuša, prirodni rezervat Zasavica i mnoga druga izletišta. Samo 2 km od hotela Park je predivna prirodna oaza Borkovac sa jezerom, šumom sa trim stazama, etno restoranima i novootvorenim olimpijskim bazenom. Odmah pored hotela Park je veliki Sportski centar sa salom za dvoranske sportove (košarka, odbojka, rukomet, mali fudbal itd.), kuglanom i teretanom.

Hotel Park se nalazi u šarmantnom gradiću Ruma u podnožju Fruške gore. Udaljen je samo 30 minuta od beogradskog aerodroma, samo 30 min. od Novog Sada.

 

Hotel Park je hotel visokog kvaliteta, kategorije 4*. Sagrađen je po najvišim svetskim tehnološkim i ekološkim standardima. Elegantan enterijer spaja moderno sa lokalnim šarmom. Očekuje vas prijatan ambijent, maksimalna udobnost i ljubazno osoblje. Hotel ima udobne i ekstra prostrane sobe, dva restorana, dve moderne konferencijske sale, jednu salu za sastanke i moderan Spa & Wellness centar. Hotel Park ima svoj obezbeđen parking sa rampom i video nadzorom. 

 

Pogledajte promotivni video

 

 

 

Zahvaljujući visokom kvalitetu, izuzetnoj lokaciji, predivnom okruženju i pristupačnim cenama hotel Park je postao omiljena destinacija i za poslovne i za privatne posete. Hotel Park je idealan za seminare, konferencije i tim bildinge (team building). Od nedavno postao je i vrlo popularna destinacija za prijatne vikende za sve one koji žele da uživaju u udobnosti hotela i prirodnim lepotama i atrakcijama okruženja. Velike mogućnosti za sport i rekreaciju čine hotel Park idealnim za pripreme sportskih ekipa. 

 

 

Hotel Park je otvoren u martu 2012. godine. Hotel je svečano otvorila ambasador SAD Mary Warlick u prisustvu nekoliko stotina uglednih zvanica. U proteklom periodu smo imali privilegiju i čast da ugostimo neke od najvećih svetskih i domaćih kompanija.