HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 •  

  Prednosti

  ON LINE REZERVACIJA

   

  Niže cene!

  Piće dobrodošlice.

  Rana prijava/Kasna odjava.

   

 • PROMO PONUDA

  FRUŠKOGORSKI VIKEND

   Već od 59 €

   

   

  Pobegnite!

  Vratićete se osveženi i podmlađeni.

   

  Detaljnije >>

   

TIM BILDING PAKETI
VEĆ OD 49 €

 

Da vam olakšamo planiranje navodimo nekoliko mogućih Tim Bilding paketa. Po vašoj želji možete da dodate jos neku aktivnost ili da zamenite uključenu aktivnost sa nekom drugom. Sve aktivnosti uključuju prevoz do lokacije. Ručak i večera su u hotelu osim ako je drugačije naznačeno. Doručak je uvek obilan švedski sto. Po dolasku u hotel uvek vas očekuje dobrodošlica i osveženje – kafa i/ili bezalkoholna pića, slatka i/ili slana peciva i/ili voće, u zavisnosti od vaše želje. Da maksimizirate vas doživljaj dolazak u hotel može biti pre podne a odlazak popodne ili uveče tako da i prvog i poslednjeg dana možete uživati u timskim aktivnostima.

 

TB1  2 dana/1 noć 49 €

Cena uključuje: Smeštaj. Ručak. Večera. Doručak. Borkovac- slobodne aktivnosti u prirodi. Sportski Centar Dvorana ili Kuglana 2 sata.

TB2  2 dana/1 noć 69 €

Cena uključuje: Smeštaj. Ručak. Večera. Doručak. Borkovac – slobodne aktivnosti u prirodi. Vinska Tura Fruškogorski Vinski Put.

TB3  2 dana/1 noć 94 €

Cena uključuje: Smeštaj. Ručak. Večera. Doručak. Sportski Centar Dvorana ili Kuglana 2 sata. Borkovac - slobodne aktivnosti u prirodi. Fruškogorski Džip Safari ili Dunavska Rapsodija.

TB4  3 dana/2 noći 165 €

Cena uključuje: Smeštaj. Dva Doručka. Dva Ručka. Dve Večere. Sportski Centar Dvorana ili Kuglana 2 sata. Borkovac-  slobodne aktivnosti u prirodi. Fruškogorski Vinski Put. Fruškogorski Džip Safari ili Dunavska Rapsodija.

TB5 3 dana/2 noci 185 € Cena uključuje: Smeštaj. Dva Doručka. Dva Ručka. Dve Večere – jedna večera u hotelu i jedna večera sa pićem i muzikom u Etno restoranu. Sportski Centar Dvorana ili Kuglana 2 sata. Igrice bez granica. Fruškogorski Džip Safari ili Dunavska Rapsodija

 

Cene su za grupe od minimum 20 osoba.

Cene su za smeštaj dve osobe u Standard sobi. Doplata za smeštaj jedne osobe u sobi i za smeštaj u Superior i Lux sobama. Boravišna taksa i osiguranje 1.9 € po osobi u danu nije uključena u cenu i dodatno se naplaćuje.

Svečane večere sa pićem i muzikom - je moguće organizovati u hotelu Park ili u jednom od etno restorana ili u jednoj od čuvenih Fruškogorskih vinarija. Muzika je popularni tamburaški orkestar ili popularni bend. Moguće je organizovati ručak i u jednom od Fruškogorskih Manastira. Hotel Park sve organizuje i obezbeđuje – vi samo uživate.

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98,

22 400 Ruma, Srbija

Telefon:

+381 (22) 470 930

E-mail:

info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2018.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.