U PODNOŽJU FRUŠKE GORE
SAMO 30 MINUTA OD
BEOGRADSKOG AERODROMA

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 •  

  Prednosti

  ON LINE REZERVACIJA

   

  Niže cene!

  Piće dobrodošlice.

  Rana prijava/Kasna odjava.

   

Hotel  Park  u  podnožju  Fruške  Gore

idealan  hotel  za  vaš  tim  bilding

 

Izuzetna lokacija, visoki kvalitet, pristupačne cene. Velike mogućnosti za razne indoor i outdoor aktivnosti...

Za posete i izlete do obližnjiih atrakcija i prirodnih lepota...Za ručkove, večere i zabave u etno restoranima i vinarijama. Sve to po vrlo pristupačnim cenama. Saznajte više okolina hotela PARK

Hotel Park je One-Stop Shopping za vaš Tim Bilding. Obezbeđujemo i organizujemo sve: smeštaj, obroke u hotelu i u etno restoranima, indoor i outdoor aktivnosti, posete i zabavu. 

I sve to po izuzetno pristupačnim cenama

 

 

Ključna komponenta uspešnog poslovanja je dobar i funkcionalan tim. Sve uspešne kompanije ulažu mnogo u izgradnju dobrog tima – u Tim Bilding (Team Building). Tim Bilding je zbir edukativno-rekreativnih aktivnosti čija je svrha stvaranje pouzdanog i efikasnog tima. Tim Bilding daleko od radnog mesta, u drugom ambijentu, je mnogo efikasniji i rezultati su mnogo bolji. Tim bilding putovanje treba zaposlenima da pruži nezaboravan doživljaj, nešto jedinstveno što ce dugo pamtiti sa sjajem u očima.

 

 

Hotel Park u podnožju Fruške Gore, svojim kvalitetom i izuzetnom lokacijom i brojnim indoor i outdoor aktivnostima, omogućava upravo takav nezaboravan doživljaj. Ako želite nešto drugačije – ali u okviru organičenog budžeta – hotel Park je vaš izbor. Pored zabave i adrenalina koje ćete iskusiti upoznaćete Frušku Goru, najlepši nacionalni park u ovom delu Evrope.

 

Let the adventure begin. Neka avantura počne!

 

Mnoge renomirane kompanije, za svoje Tim Bildinge ili Konferencije i Seminare, izabrale su Hotel Park.

 

 

 

     

"........Kao i uvek osoblje hotela Park nudilo je uslugu najvišeg nivoa. Nama to najviše znači. Tako da uvek tražimo partnere koji rade i razmišljaju slično. I u zaposlenima hotela Park našli smo upravo to. Uvek nam pružaju gostoprimstvo najvišeg nivoa, zbog toga ćemo se i vraćati i ne samo to, preporučujemo ih i ostalim partnerima......."

- Toyota - Svetski lider u proizvodnji automobila

 

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98,

22 400 Ruma, Srbija

Telefon:

+381 (22) 470 930

E-mail:

info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2018.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.