HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 •  

  Prednosti

  ON LINE REZERVACIJA

   

  Niže cene!

  Piće dobrodošlice.

  Rana prijava/Kasna odjava.

   

 • PROMO PONUDA

  FRUŠKOGORSKI VIKEND

   Već od 59 €

   

   

  Pobegnite!

  Vratićete se osveženi i podmlađeni.

   

  Detaljnije >>

   

A K T I V N O S T I

   

 

 

 

 

 

Mnoge kompanije poveravaju svoje Tim Bildinge hotelu Park. Često i više puta. Neke su velike multinacionalne kompanije, neke srednje a neke male. Za nas su svi isto važni. Svi, bez izuzetka, su izuzetno zadovoljni, planiraju da ponovo dođu i spremni su da nam daju tople preporuke. Pominjemo samo neke od kompanija koje su nedavno bile u hotelu Park i njihove Tim Bilding programe (mnoge kompanije kombinuju Seminar i Tim Bilding).

 

Iz knjige utisaka / Wagen Team Builidng

"....Sve je počelo okupljanjem u prestižnom hotelu Park a nastavilo se obilaskom poznatih vinarija u regionu. Degustacja u Mačkovom podrumu ostavila je svima sladak ukus. Nesvakidašnji izgled i potpuno drugačija prezentacija o vinima od drugih obezbedilo je vrlo pozitivnu atomosferu za dalje izazove detaljnije

 

 

 

 

 

 

  

 

Indoor Aktivnosti - u Zatvorenom Prostoru

 

Programi koji sadrže mnogo zanimljivih i zabavnih zadataka i igara kojima se razvija komunikativnost, strateško razmišljanje, timski rad i kreativne sposobnosti. Organizuju se u jednoj od sala hotela Park ili u Sportskoj Hali koja je odmah pored hotela. Veliki broj mogućnosti. Pominjemo samo neke.

 

 

 

 

 

Reklamožder - Svaka ekipa dobija zadatak da snimi reklamu za odredjeni proizvod. Ekipe osmišljavaju koncept reklame, dodeljuju uloge, biraju rekvizite i lokaciju i kreću u akciju. Snimaju reklamu (najčesće mobilnim telefonima). Kasnije se organizuje Revija reklama koje su ekipe snimile, proglašava najbolja i dodeljuju simbolične nagrade.

 

Kvizologija - Kviz igra koja može da bude organizovana kao tematsko veče ili kao timska aktivnost. Uz raznovrsna pitanja (mozgalice, muzički zadaci, kreativni zadaci, duhovite igrice itd.) tim uživa u takmičarskoj atmosferi. Odlična zabava koja istovremeno poboljšava klimu i medjuljudske odnose unutar tima.

 

Gluvi telefoni - Članovi tima stoje u jednom redu. Koordinator ce prošaputati dugu poruku prvom članu tima. Bez pisanja ili snimanja poruke član tima ce prošaputati poruku sledećoj osobi. I tako do poslednje osobe. Poslednja osoba izgovara celu poruku. Tim koji najtačnije izgovori poruku sa početka pobedjuje.

 

 

 

 

Karaoke - Članovi tima pevaju uz snimljenu muziku (muzički video) preko mikrofona i ozvučenja. Muzika uz koju pevaju je najčesće popularna pesma za koju je uradjen aranžman bez vokala. Tekst pesme je prikazan na ekranu ili projekcionom platnu a boja teksta se menja u skladu sa vremenom kada odredjeni slog treba da bude otpevan. Na kraju karaoke programa svode se rezultati i uz ceremoniju proglašava najbolja ekipa.

 

 

 

 

Dvoranski sportovi- U velikoj dvorani Sportskog Centra, koji se nalazi odmah pored hotela Park, mogu se organizovati svi dvoranski sportovi - Mali fudbal,Košarka, Odbojka, Rukomet – kao i razne druge aktivnosti. Sportski Centar ima i kuglanu i teretanu.

Na slici je Velika Dvorana Sportskog Centra, koji se nalazi odmah do hotela Park

 

Zumba Party - Zumba je vrsta fitnes plesa koji kombinuje brze i spore latino ritmove sa popularnom muzikom različitih žanrova. Kombinuje salsu, regeton, cumbiu, ali i tango, baćatu, "belly dancing", hip hop, lambadu, "rock & roll", tvist i druge plesove. Zajednički čas uz profesionalnog koreografa, učenje koraka i igranje. Odlična zabava za veće grupe.

 

Igrice bez granica -  skup sportsko rekreativnih aktivnosti, čija je svrha stvaranje pozitivnog, pouzdanog i efikasnog tima i promovisanje prijateljskog takmičenja i timske kohezije. Pripremite se za smeh i zabavu, ali očekujte da će i u vama neizostavno proraditi takmičarski timski duh kada vidite kako vam sigurno odmiču susedne ekipe čiji su članovi "ludački" zagrizli na igru!

 

 

outDOOR AKTIVNOSTI - u prirodi 

 

Veliki izbor aktivnosti u prirodi koje će članovi vašeg tima dugo da pamte. Nenaporan, pun uživanja izlet u Borkovac ili adrenalinom nabijen Džip Safari. Ili nesto drugo, isto tako nezaboravno. Lokacije – Borkovac, Fruška Gora, Dunav. Džoging i trim staza u Borkovcu * Zip Line i prepreke * Orijentiring u prirodi * Rock Climbing * Biciklima po Fruškoj Gori * Streličarstvo * Seoska Olimpijada * Čamcima Dunavom * Džipovima po Fruškoj Gori * Zajedničko Kuvanje.

 

 

 

Džoging i trim staza - Izletište Borkovac, samo 2 km od hotela, je divna oaza prirode. Šuma, divno jezero, etno restorani i Olimpijski bazen. Kroz šumu su džoging staze i trim staza sa stanicama za rekreativnu razonodu i vežbanje. Pogledajte video ovde

 

Orijentiring u prirodi - Zadatak takmičara je da, pomoću karte sa ucrtanim tačkama i sa kompasom, pronadje kontrolne tačke na terenu za što kraće vreme. Može biti kombinovano sa specijalnim zadacima, iznenadjenjima, preprekama itd.

 

Rock climbing ( Penjanje uz stenu ) - Oprobajte se u penjanju uz veštacku stenu.

 

Streličarstvo - Robin Hudova veština – gadjanje meta iz daljine sa lukom i strelom.

 

Seoska Olimpijada - Potezanje konopca, bacanje potkovice, bacanje kamena s ramena, trka u džakovima

 

Paintball - Simulacija ratne igre prema različitim scenarijima sa korišćenjem šarenih kuglica kao municije

 

 

DUNAVSKA RAPSODIJA

 

 

Jedinstvena romantična avantura. Doživljaj je relaksirajući i vrlo prijatan jer je voda na potezu kojim se plovi skoro uvek mirna. Sremačka zakuska i Dunavski ručak su uključeni u program. Dolazak na Dunav u Čortanovcima. Šarmantni restorančić na pontonu (splavu) gde nas čeka Sremačka Zakuska uz domaću rakiju i vino. Udišite duboko vazduh za koji mnogi smatraju da je najzdraviji u Srbiji, zbog jedinstvene ruže vetrova. Ukrcavanje u čamce (za po 16 osoba). Plovidba do Krcedinske Ade uz divan pogled na prelepe obronke Fruške Gore sa desne strane i široke ravnice Bačke sa leve strane. Prolazimo ispod impozantnog mosta kod Beške. Krčedinska Ada je jedinstveni prirodni rezervat sa velikim brojem raznih životinja. Prilika da se slikate sa stadom ovaca ili sa čoporom konja ili sa mangulicama (poludivlje svinje) i pticama u njihovom prirodnom okruženju. Nastavljamo plovidbu kroz Koviljsko-Petrovaradinski Rit, izuzetno zanimljivim delom Fruškogorskog Podunavlja. Ukoliko vodostaj dozvoljava posetićemo čuveni manastir Kovilj. Povratak u Cortanovce preko Arkanja. Čeka nas Dunavski ručak na splavu uz domaću rakiju i vino.

 

FRUŠKOGORSKI DŽIP SAFARI

 

 

Uzbudjenje i adrenalin na pretek. Bezbroj prilika za snimanje predivnih predela i atrakcija. Doživljaj koji se ne zaboravlja. Dolazak u Čortanovce. Piće dobrodošlice za ohrabrenje. Sedamo u džipove, old-tajmere iz 1941.g. , (vozač i mesta za još 5 osoba). Vozimo se uz Dunav do Sremskih Karlovaca, najromantičnije varoši u Srbiji. Nastavljamo preko Stražilova, mesta večnog počinka Branka Radičevića. Stižemo u čuveni manastir Grgeteg. Ovde se nalazi palentološki nalaz obale nekadašnjeg Panonskog Mora. Produžavamo preko prelepih obronaka Fruške Gore do manastira Velika Remeta koji ima najviši zvonik u Sremu i čuveni Vizantijski Ikonostas. Prolazimo pored čuvenog izvora Ubavca, kroz voćnjake, vinograde i dolove. Nakratko posećujemo čuveni manastir Krušedol koji je osnovan od strane Despota Djuradja Brankovića. U povratku ka Čortanovcima videćete čuveni izvor Kozarica i iskopine Rimskog Grada Castrum Herkulus. Na kraju vožnje od 50 km opustićete se uz ručak u šarmantnom restorančiću na pontonu (splavu). Uz ručak ide i posluženje domaćim vinom i rakijom i sa domaćim kolačima.

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98,

22 400 Ruma, Srbija

Telefon:

+381 (22) 470 930

E-mail:

info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2018.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.