HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 • FRUŠKOGORSKI VIKEND

   Već od 29 €

   

   

  Pobegnite!

  Vratićete se osveženi i podmlađeni.

   

  Detaljnije >>

   

 •  

  Prednosti

  ON LINE REZERVACIJA

   

  Niže cene!

  Piće dobrodošlice.

  Rana prijava/Kasna odjava.

   

Hotel  Park   u  podnožju  Fruške  Gore

Vaš  Hotel  za  Tim  Bildinge

 

Hotel Park je One-Stop Shopping za vaš Tim Bilding. Obezbedjujemo i organizujemo sve: smeštaj, obroke u hotelu i u etno restoranima, indoor i outdoor aktivnosti, posete i zabavu.

I sve to po izuzetno pristupačnim cenama.

 

 

 

 

 

 

Ključna komponenta uspešnog poslovanja je dobar i funkcionalan tim. Sve uspešne kompanije ulažu mnogo u izgradnju dobrog tima – u Tim Bilding (Team Building). Tim Bilding je zbir edukativno-rekreativnih aktivnosti čija je svrha stvaranje pouzdanog i efikasnog tima. Tim Bilding daleko od radnog mesta, u drugom ambijentu, je mnogo efikasniji i rezultati su mnogo bolji. Tim bilding putovanje treba zaposlenima da pruži nezaboravan doživljaj, nešto jedinstveno što ce dugo pamtiti sa sjajem u očima. Hotel Park u podnožju Fruške Gore, svojim kvalitetom i izuzetnom lokacijom i brojnim indoor i outdoor aktivnostima, omogućava upravo takav nezaboravan doživljaj. Ako želite nešto drugačije – ali u okviru organičenog budžeta – hotel Park je vaš izbor. Pored zabave i adrenalina koje ćete iskusiti upoznaćete Frušku Goru, najlepši nacionalni park u ovom delu Evrope

 

Let the adventure begin. Neka avantura počne!

   

 

 

 

 

 

Mnoge kompanije poveravaju svoje Tim Bildinge hotelu Park. Često i više puta. Neke su velike multinacionalne kompanije, neke srednje a neke male.  Za nas su svi isto važni. Svi, bez izuzetka, su izuzetno zadovoljni, planiraju da ponovo dođu i spremni su da nam daju tople preporuke. Pominjemo samo neke od kompanija koje su nedavno bile u hotelu Park i njihove Tim Bilding programe (mnoge kompanije kombinuju Seminar i Tim Bilding).

 

Iz knjige utisaka / Wagen Team Builidng

"  Wagen je ove godine organizovao potpuno drugačiji seminar. Sve je počelo okupljanjem u prestižnom hotelu Park u Rumi, a nastavilo se obilaskom poznatih vinarija u regionu. Degustacja u Mačkovom podrumu ostavila je svima sladak ukus. Nesvakidašnji izgled i potpuno drugačija prezentacija o vinima od drugih obezbedilo je vrlo pozitivnu atomosferu za dalje izazove detaljnije

 

 

 

 

 

 

TREZOR VOLGA 2 dana/1 noć
Smeštaj, doručak, ručak i večera. Igre bez granica u Sportskoj Dvorani.

BANKA INTESA 2 dana/1 noć
Piće dobrodošlice. Smšstaj, doručak i ručak. Igre u hotelu. Fruškogorski Džip Safari. Dunavska Rapsodija.  Večera uz piće i  muziku u Etno restoranu Krušedolka.


 

HALCOM  2 dana/1 noć
Piće dobrodošlice. Smeštaj. Doručak. Ručak. Tim Bilding igre/aktivnosti u Borkovcu.Seminar/igre u konferencijskoj sali. Svečana večera uz piće i  muziku u hotelu Park (Sremačko Vece).

SIEMENS  3 dana/2 noći
Smeštaj. Doručak, ručak i večera svakog dana. Kafe pauze. Konferencijska sala 2 dana. Sportski Centar – Velika Dvorana i Kuglana. Karaoke party. Svečana večera uz piće i muziku u hotelu Park (Sremačko Veče).

GLAXO-SMITH-KLINE Export Ltd.  3 dana/ 2 noći
Smeštaj. Doručak i ručak sva tri dana. Konferencijska sala 3 dana. Kafe pauze sa kanapeima i voćem svakog dana. Sportski Centar – kuglanje.

ALTI    3 dana/2 noći
Smeštaj. Doručak,  ručak i večera svakog dana. Svečana večera uz piće. Konferencijska sala 3 dana. Sportski Centar -  kuglanje.

 

 

HEMOFARM  3 dana/2 noći,  72 osobe
Smeštaj, doručak i ručak svakog dana.  Večera uz piće i živu muziku u Etno restoranu Krušedolka. Fruškogorski Vinski Put. Večera uz piće i muziku u restoranu Vinska Kuca Kovačević. Seminar i Tim Bilding aktivnosti u konferencijskoj sali.

MM PRODAJA  KARTONA   2 dana/1 noć
Piće dobrodošlice. Smeštaj. Doručak. Izlet Carska Palata Sirmium. Svečana večera uz piće i muziku u hotelu Park (Sremačko Veče).

 

 

     

 Tim Bilding Paketi 

2 dana/1 noć ili 3 dana/2 noći  -  već od 49 €

 

Da maksimizirate vaš doživljaj dolazak u hotel je prvog dana pre podne a odlazak iz hotela drugog ili trećeg dana popodne ili predveče. Tako da i prvog i poslednjeg dana možete uživati u timskim aktivnostima. Po dolasku u hotel uvek vas očekuje dobrodošlica i osveženje -  kafa i bezalkoholna pića.  Izaberite Tim Bilding paket koji vam najviše ogovara. Po vašoj želji možete da dodate još neku aktivnost ili da zamenite uključenu aktivnost sa nekom drugom. Sve aktivnosti uključuju prevoz do lokacije. Predstavnik hotela Park je sa grupom na svim aktivnostima. Ručak i večera su u hotelu osim ako je drugačije naznačeno. Doručak je buffet (švedski sto).  

 

 

 

TB1  2 dana / 1 noć  49 €

Cena uključuje:

Smeštaj. Ručak. Večera. Doručak.

Borkovac- aktivnosti u prirodi.

Sportski Centar Dvorana 2 sata – igre ili sport.

 

TB2   2 dana/1 noć  69 €

Cena uključuje:

Smeštaj. Ručak. Večera. Doručak.

Borkovac – aktivnosti u prirodi.

Fruškogorski Vinski Put 

 

TB3   2 dana/1 noć  85 €

Cena uključuje: 

Smeštaj. Ručak. Večera. Doručak. 

Sportski Centar Dvorana 2 sata – igre ili sport. 

Borkovac- aktivnosti u prirodi. 

Fruškogorski Džip Safari ili Dunavska Rapsodija

 

 

 

 

TB4   3 dana/2 noci   149 €

Cena uključuje:

Smeštaj. Dva Doručka. Dva Ručka. Dve Večere.

Sportski Centar Dvorana 2 sata -  igre ili sport. Borkovac-  aktivnosti u prirodi. Fruškogorski Vinski Put. Fruškogorski Džip Safari ili Dunavska Rapsodija. 

 

TB5  3 dana/2 noci   179  €

Cena uključuje:

Smeštaj. Dva Doručka. Dva Ručka. Dve Večere.

Sportski Centar Dvorana 2 sata – igre ili sport. Fruškogorski Džip Safari. Dunavska Rapsodija. Večera sa pićem i muzikom u Etno restoranu Krušedolka. 

 

Cene su za grupe od minimum 20 osoba.

Cena je za smeštaj u dvokrevetnoj standardnoj sobi. Doplata za Superiornu sobu 8 € po osobi po danu.

Za Lux sobu 15 € po osobi po danu. Single Supplement (jedna osoba u sobi) 20 € po osobi po danu.

Boravišna taksa i osiguranje  1.9 € po osobi  po danu nije uključena u cenu i dodatno se naplaćuje.  

 

Opcionalne doplate – umesto redovna večera u hotelu

1. Svečana večera u hotelu sa neograničenim domaćim pićem – doplata 10 €
2. Večera u Etno restoranu sa neograničenim pićem i muzikom – doplata 15 €

Doplate se dodaju na cenu izabranog paketa

 

 

             

 Indoor  Aktivnosti - u Zatvorenom Prostoru

 

Programi koji sadrže mnogo zanimljivih i zabavnih zadataka i igara kojima se razvija komunikativnost, strateško razmišljanje, timski rad i kreativne sposobnosti.  Organizuju se u jednoj od sala hotela Park ili u Sportskoj Hali koja je odmah pored hotela. Veliki broj mogućnosti. Pominjemo samo neke.

 

 

 

    

 

 

Reklamožder - Svaka ekipa dobija zadatak da snimi reklamu za odredjeni proizvod. Ekipe osmišljavaju koncept reklame, dodeljuju uloge, biraju rekvizite i lokaciju i kreću u akciju. Snimaju reklamu (najčesće mobilnim telefonima). Kasnije se organizuje Revija reklama koje su ekipe snimile, proglašava najbolja i dodeljuju simbolične nagrade.

 

Kvizologija - Kviz igra koja može da bude organizovana kao tematsko veče ili kao timska aktivnost. Uz raznovrsna pitanja (mozgalice, muzički zadaci, kreativni zadaci, duhovite igrice itd.) tim uživa u takmičarskoj atmosferi. Odlična zabava koja istovremeno  poboljšava klimu i medjuljudske odnose unutar tima. 

 

Gluvi telefoni - Članovi tima stoje u jednom redu. Koordinator ce prošaputati dugu poruku prvom članu tima. Bez pisanja ili snimanja poruke član tima ce prošaputati poruku sledećoj osobi. I tako do poslednje osobe. Poslednja osoba izgovara celu poruku. Tim koji najtačnije izgovori poruku sa početka pobedjuje.

 

 

 

 

Karaoke - Članovi tima pevaju uz snimljenu muziku (muzički video) preko mikrofona i ozvučenja. Muzika uz koju pevaju je najčesće popularna pesma za koju je uradjen aranžman bez vokala. Tekst pesme je prikazan na ekranu ili projekcionom platnu a boja teksta se menja u skladu sa vremenom kada odredjeni slog treba da bude otpevan. Na kraju karaoke programa svode se rezultati  i uz ceremoniju proglašava najbolja ekipa. 

 

 

 

 

Dvoranski sportovi- U velikoj dvorani Sportskog Centra, koji se nalazi odmah pored hotela Park, mogu se organizovati svi dvoranski sportovi -  Mali fudbal,Košarka, Odbojka, Rukomet – kao i razne druge aktivnosti. Sportski Centar ima i kuglanu i teretanu.

      Na slici  je Velika Dvorana Sportskog Centra, koji se nalazi odmah do hotela Park

 

 

Outdoor Aktivnosti  -  u Prirodi

 

Veliki izbor aktivnosti u prirodi koje će članovi vašeg tima dugo da pamte. Nenaporan, pun uživanja izlet u Borkovac ili adrenalinom nabijen Džip Safari. Ili nesto drugo, isto tako nezaboravno.  Lokacije – Borkovac, Fruška Gora, Dunav. Džoging i trim staza u Borkovcu * Zip Line i prepreke * Orijentiring u prirodi * Rock Climbing * Biciklima po Fruškoj Gori * Streličarstvo * Seoska Olimpijada * Čamcima Dunavom * Džipovima po Fruškoj Gori * Zajedničko Kuvanje.

 

 

 

Džoging i trim staza - Izletište Borkovac, samo 2 km od hotela, je divna oaza prirode. Šuma, divno jezero, etno restorani i Olimpijski bazen. Kroz šumu su džoging staze i trim staza sa stanicama za rekreativnu razonodu i vežbanje.

Orijentiring u prirodi - Zadatak takmičara je da, pomoću karte sa ucrtanim tačkama i sa kompasom, pronadje kontrolne tačke na terenu za što kraće vreme. Može biti kombinovano sa specijalnim zadacima, iznenadjenjima, preprekama itd.

Rock climbing ( Penjanje uz stenu ) - Oprobajte se u penjanju uz veštacku stenu.

Streličarstvo - Robin Hudova veština – gadjanje meta iz daljine sa lukom i strelom.

Seoska Olimpijada - Potezanje konopca, bacanje potkovice, bacanje kamena s ramena, trka u džakovima

Paintball - Simulacija ratne igre prema različitim scenarijima sa korišćenjem šarenih kuglica kao municije
 

 

 

 

Dunavska Rapsodija 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jedinstvena romantična avantura. Doživljaj je relaksirajući i vrlo prijatan jer je voda na potezu kojim se plovi skoro uvek mirna. Sremačka zakuska i Dunavski ručak su uključeni u program. Dolazak na Dunav u Čortanovcima. Šarmantni restorančić na pontonu (splavu) gde nas čeka Sremačka Zakuska uz domaću rakiju i vino. Udišite duboko vazduh za koji mnogi smatraju da je najzdraviji u Srbiji, zbog jedinstvene ruže vetrova. Ukrcavanje  u čamce (za po 16 osoba). Plovidba do Krcedinske Ade uz divan pogled na prelepe obronke Fruške Gore sa desne strane i široke ravnice Bačke sa leve strane. Prolazimo ispod impozantnog mosta kod Beške. Krčedinska Ada je jedinstveni prirodni rezervat sa velikim brojem raznih životinja. Prilika da se slikate sa stadom ovaca ili sa čoporom konja ili sa mangulicama (poludivlje svinje) i pticama u njihovom prirodnom okruženju. Nastavljamo plovidbu kroz Koviljsko-Petrovaradinski Rit, izuzetno zanimljivim delom Fruškogorskog Podunavlja. Ukoliko vodostaj dozvoljava posetićemo čuveni manastir Kovilj. Povratak u Cortanovce preko Arkanja. Čeka nas Dunavski ručak na splavu uz domaću rakiju i vino. Ako grupa želi ručak može da se organizuje na Krčedinskoj Adi. 

 

Fruškogorski Džip Safari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzbudjenje i adrenalin na pretek. Bezbroj prilika za snimanje predivnih predela i atrakcija. Doživljaj koji se ne zaboravlja. Dolazak u Čortanovce. Piće dobrodošlice za ohrabrenje. Sedamo u džipove, old-tajmere iz  1941.g. , (vozač i mesta za još 5 osoba). Vozimo se uz Dunav do Sremskih Karlovaca, najromantičnije varoši u Srbiji. Nastavljamo preko Stražilova, mesta večnog počinka Branka Radičevića. Stižemo u čuveni manastir Grgeteg. Ovde se nalazi palentološki nalaz obale  nekadašnjeg Panonskog Mora. Produžavamo preko prelepih obronaka Fruške Gore do manastira Velika Remeta koji ima najviši zvonik u Sremu i čuveni Vizantijski Ikonostas. Prolazimo pored čuvenog izvora Ubavca, kroz voćnjake, vinograde i dolove. Nakratko posećujemo čuveni manastir Krušedol koji je osnovan od strane Despota Djuradja Brankovića. U povratku ka Čortanovcima videćemo čuveni  izvor Kozarica i iskopine Rimskog Grada Castrum Herkulus. Na kraju vožnje od 50 km opustićemo se uz ručak koji je pripremio naš domaćin u svom šarmantnom restorančiću na pontonu (splavu). Uz ručak ide i posluženje domaćim vinom i rakijom i sa domaćim kolačima. 

 

restoran krušedolka

Restoran Krušedolka se nalazi na brdu iznad drevnog manastira Krušedol. Prelepa priroda oko restorana i divan ambijent u restoranu. Veliki prostor za sedenje napolju uz divan pogled na pitomu okolinu. U meniju je  tradicionalna i savremena srpska kuhinja. Veče u Krušedolki – večera uz piće i veselu muziku tamburaša – je nezaboravan doživljaj. Moguće je kombinovati posetu manastiru i večeru u restoranu. Manastir definitivno vredi posetiti. Krušedol je zadužbina despota Djurađa Brankovića i jedan od najstarijih i najznačajnijih  manastira na Fruškoj Gori.

 

 

"Kao i uvek osoblje hotela Park nudilo je uslugu najvišeg nivoa. Nama to najviše znači. Tako da uvek tražimo partnere koji rade i razmišljaju slično.  I u zaposlenima hotela Park našli smo upravo to. Uvek nam pružaju gostoprimstvo najvišeg nivoa,  zbog toga ćemo se i vraćati i ne samo to, preporučujemo ih i ostalim partnerima." T. Primož  - Toyota - Svetski lider u proizvodnji automobila

   

 

 

Izleti  hotela  Park

 

HOTEL PARK JE IDEALNO LOCIRAN ZA MNOGE IZLETE
DO OBLIŽNJIH ATRAKCIJA I PRIRODNIH LEPOTA.

 

Više o izletima ovde

 

 

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98,

22 400 Ruma, Srbija

Telefon:

+381 (22) 470 930

E-mail:

info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2014.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.