HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 • FRUŠKOGORSKI VIKEND

   Već od 29 €

   

   

  Pobegnite!

  Vratićete se osveženi i podmlađeni.

   

  Detaljnije >>

   

 •  

  Prednosti

  ON LINE REZERVACIJA

   

  Niže cene!

  Piće dobrodošlice.

  Rana prijava/Kasna odjava.

   

SRPSKA nova godina

 

2 dana / 1 noć 49 €    •    3 dana / 2 noći 69 €

 

 

 

   

 

Cena uključuje

 

Smeštaj u  Lux  Hotelu Park 
Doručak i večera  svakog dana
Gala Novogodišnje Veče
Korišćenje SPA Centra

=====================       
Samo doček 25€

   

 

 

Nezaboravan doživljaj po super ceni. Proslavite Srpsku Novu Godinu u elegantnom ambijentu uz popularni tamburaški orketar koji će vas oduševiti. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Probajte čuvena Fruškogorska vina i Sremačke kulinarske specijalitete. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru. Vratićete se osveženi i podmladjeni.

     
 

 

 

 

 

 

Dolazak u hotel 12-og ili 13-og 01.2018.  Doručak (švedski sto) i večera svakog dana. Novogodišnje Veče  uključuje bogat izbor hrane i neograničeno domaće bezalkoholno i alkoholno piće.  Šampanjac u ponoć. Cena je po osobi u dvokrevetnoj Standardnoj sobi. Doplata za bolje sobe/upgrade, po danu po osobi: Superior soba 10 €, Lux soba 20 €, Junior Apartman 50 €.  Doplata za jednu osobu u sobi, po danu po osobi: Standardna soba 30€  Superiorna soba 40 €. Lux soba 50 €, Jr. Apartman 65 €. Treća i četvrta osoba u sobi plaća cenu za standardnu sobu a smeštaj je u sobama više kategorije. Deca do 5 godina gratis. Deca od 5 do 10 godina plaćaju 50% od cene za odrasle. Jedno korišćenje SPA centra  je gratis. Besplatn Wi-Fi. Besplatan parking u zavisnosti od raspoloživih mesta.

 

 

 

 

     

Hotel Park, kategorije 4*, se nalazi u šarmantnom gradiću Ruma u podnožju Fruške Gore. Samo 30 minuta od Beogradskog aerodroma,  45-60 minuta od Beograda, 30 minuta od Novog Sada. U neposrednoj blizini hotela su mnoge prirodne atrakcije, srednjevekovni manastiri i čuvene Fruškogorske vinarije. Samo 2 km od hotela je Oaza Prirode Borkovac sa šumom, trim i džoging stazama i divnim jezerom . Samo 15 minuta od  hotela je čuvena banja Vrdnik i etno naselje Vrdnička Kula  - detaljnije

 

Jedna od najboljih Novih Godina koje smo proveli u hotelu ikada. Sve je bilo na zavidnom niovu. Odlična organizacija, sjajan bend, hrane u izobilju. Ljubazno i veselo osobolje koje je uvek tu za šta god da zatreba.

Definitivno preporuka svima da posete hotel Park! 

Nataša i Dejan Đorđević, Beograd

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98,

22 400 Ruma, Srbija

Telefon:

+381 (22) 470 930

E-mail:

info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2014.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.