HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 •  

  Prednosti

  ON LINE REZERVACIJA

   

  Niže cene!

  Piće dobrodošlice.

  Rana prijava/Kasna odjava.

   

 • PROMO PONUDA

  FRUŠKOGORSKI VIKEND

   Već od 59 €

   

   

  Pobegnite!

  Vratićete se osveženi i podmlađeni.

   

  Detaljnije >>

   

Škola Vina 


u Vinariji na Fruškoj gori 

 

2 Dana / 1 Noć 69 €
3 Dana / 2 Noći 99 €

 

 

 

 

 

 

 

 

Cena uključuje: 

 

 Smeštaj u hotelu Park
Doručak (švedski sto) svakog dana
Škola Vina u Vinariji
Još dve vinarije i degustacija*
Fruškogorsko veče uz tamburaše*
Korišćenje SPA Centra
Besplatan Wi-Fi  i parking

 

 

Jedinstvena kombinacija edukacije i uživanja. Naučite o vinima na mestu gde se vina prave - u Vinariji. U predivnom ambijentu na južnim obroncima Fruške Gore. Zanimljivo predavanje, opuštana atmosfera, uživanje u vinima i dobroj hrani. Doživljaj koji se pamti i o kome ćete dugo pričati. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru. Razgalite se uz veselu muziku Tamburaša. Vratićete se odmoreni, osveženi i podmlađeni. 

 

Hotel Park omogućuje svojim gostima jedinstvenu kombinaciju uživanja i edukacije. Saznajte o vinima na mestu gde se vina proizvode. U  predivnom ambijentu vinarije Deurić koja se nalazi na samo 15-ak minuta od hotela Park, na južnim padinama Fruške Gore, okružena stotinama hektara plantaža jabuka i vinograda. Idealan doživljaj kako za individualne goste i za parove tako i za grupe a posebno za Tim Bildinge.

     

Školu Vina vodi sertifikovani Somelijer. Najčešće je to Marija Marmut koja je i direktor obuke i jedan od predavača u Udruženju Somelijera Vojvodine. Škola traje četiri sata i sastoji se od nekoliko segmenata. U prvom delu je predavanje uz prezentaciju i praktične vezbe i obuhvata teme kao sto su istorija nastanka vina, sorte vinove loze, vinifikacija (proces pravljenja vina). Sledi obuka za pravilan servis vina i odabir čaša, uparivanje hrane i vina i senzorika, odnosno tehnike pravilne degustacije vina. U toku predavanja su degustacije 3 etikete (3 vrste vina). Zatim sledi obilazak proizvodnje i obilazak vinskog podruma i barik sale. Nakon toga je rucak i degustacija jos 3 etikete (3 vrste vina). Svaki polaznik dobija diplomu o uspešno završenoj školi vina. Učenje i uživanje na jednom mestu su pravi način da se prepustite čarima vina. Doživljaj koji ćete dugo da pamtite i o čemu ćete rado govoriti svojim prijateljima. Živeli! 

 

Broj učesnika je ograničen - Rezervišite što ranije! 

 

 

 

* Paket 3 Dana / 2 Noći uključuje posetu vinariji Kovačević i vinariji Mačkov Podrum i degustaciju 3 vrste vina uz zakusku. Fruškogorsko Veče je subotom uveče.  

Cena je po osobi za smeštaj u dvokrevetnoj Standard sobi. Doplaćuje se za smeštaj u jednokrevetnoj sobi i za smeštaj u Superior, Lux sobi ili u Junior Apartmanu. Boravišna taksa i osiguranje 1.9 € po osobi po danu se dodatno plaća. 

 

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98,

22 400 Ruma, Srbija

Telefon:

+381 (22) 470 930

E-mail:

info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2018.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.