HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 • FRUŠKOGORSKI VIKEND

   Već od 29 €

   

   

  Pobegnite!

  Vratićete se osveženi i podmlađeni.

   

  Detaljnije >>

   

 •  

  Prednosti

  ON LINE REZERVACIJA

   

  Niže cene!

  Piće dobrodošlice.

  Rana prijava/Kasna odjava.

   

fruškogorska nova godina

 

4 dana / 3 noći

samo 195 €

 

 

 

   

 

Cena uključuje

 

Smeštaj u Hotelu Park

Doručak i večera  svakog dana
Gala Novogodišnje Veče 
Fruškogorsko Veče prvog januara
Šampanj brunch prvog januara
Fruškogorska vinska tura
Manastirska tura i Sremski Karlovci

   

 

 

Nezaboravan Novogodišnji doživljaj po super ceni. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Divite se srednjevekovnim manastirima “Srpske Svete Gore”. Posetite najromantičniju varoš u Srbiji. Probajte čuvena Fruškogorska vina i Sremačke kulinarske specijalitete. Proslavite Novogodišnje Veče u elegantnom ambijentu hotela Park uz popularni bend i veselo društvo. Doživite Fruškogorsko veče uz popularni tamburaški orkestar koji će vas oduševiti. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru hotela. Vratićete se odmoreni, osveženi i podmlađeni.

     
 

 

 

 

 

 

Dolazak u hotel 30.12.2017.g. odlazak 2.01.2018. g. Dodatna noćenja, pre ili posle, po sniženim cenama. Doručak (švedski sto) i večera svakog dana. Novogodišnje Veče i Fruškogorsko veče uključuju neograničeno domaće bezalkoholno i alkoholno piće.  Šampanjac u ponoć  31.12. Brunch i šampanjac 1.01.2018.  Muzika za Novogodišnje veče je popularni bend a za Fruškogorsko veče popularni tamburaški orkestar. Fruškogorska Vinska Tura uključuje posete tri vinarije (Deurić, Kovačević i Mačkov Podrum) uz degustaciju vina. Manastirska tura uključuje obilazak dva Fruškogorska manastira i izlet u Sremske Karlovce. Dodatne udobnosti: Early check-in i late check-out, u zavisnosti od raspoloživosti soba. Kasni doručak – do 11.30h. Besplatan parking, u zavisnosti od raspoloživih mesta.

 

 

 

 

Cena je po osobi u dvokrevetnoj Standardnoj sobi. Doplata za Superior sobu 30 € po osobi, za Lux sobu 60 €e po osobi, za Junior Apartman 150 € po osobi. Cene za jednu osobu u sobi su: u Standardnoj sobi 285 €, u Superiornoj 330 €, u Lux sobi 365 € , u Jr. Apartmanu 595 €. Deca do 5 godina gratis. Deca od 5 do 10 godina 50% od cene za odrasle.

 

Hotel Park, kategorije 4*, se nalazi u šarmantnom gradiću Ruma u podnožju Fruške Gore. Samo 30 minuta od Beogradskog aerodroma,  45-60 minuta od Beograda, 30 minuta od Novog Sada.   U neposrednoj blizini hotela Park su čuveni Fruškogorski srednjevekovni manastiri i čuvene Fruškogorske vinarije. Samo 2 km od hotela je divna prirodna oaza Borkovac sa šumom, trim i džoging stazama, bajkovitim jezerom i etno restoranima. 15 minuta od  hotela je čuvena banja Vrdnik i hotel Termal sa  bazenima sa lekovitom mineralnom vodom koji su otvoreni za posetioce. Više o izletima saznajte na linku ovde.

 

Jedna od najboljih Novih Godina koje smo proveli u hotelu ikada. Sve je bilo na zavidnom niovu. Odlična organizacija, sjajan bend, hrane u izobilju. Ljubazno i veselo osobolje koje je uvek tu za šta god da zatreba.

Definitivno preporuka svima da posete hotel Park! 

Nataša i Dejan Đorđević, Beograd

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98,

22 400 Ruma, Srbija

Telefon:

+381 (22) 470 930

E-mail:

info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2014.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.