HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 • Lajkute našu FACEBOOK stranicu i osvojite vikend za dve osobe!

   

   

  Lajkujte našu FB stranicu, podelite je sa svojim prijateljima i možda baš vi osvojite vikend za dve osobe u hotelu Park!

   

 • sremačko - FRUŠKOGORSKI VIKEND za dve osobe

  samo 49 eura

   

  Pobegnite od svakodnevne gužve i stresova. Utonite u udobnost luksuza 4*. Uživajte u prirodi i probajte čuvena fruškogorska vina i sremačke kulinarske specijalitete.

   

  Detaljnije >>

 • bANJA vRDNIK

  U HOTELU 4*

   

   

  Uživajte u Banji Vrdnik uz smeštaj u luksuznom hotelu Park po specijalno sniženim promotivnim cenama. 

   

  DETALJNIJE >>

 •  

  REZERVIŠITE DIREKTNO!

   

  Niža cena

  Piće dobrodošlice

  Rani Check-In

  Kasni Check-Out

FRUŠKOGORSKO LETO

6 DANA / 5 NOĆI -  SAMO 99 EURA

 

sa vaučerom od 5.000 RSD samo 59 eura

 

 

POBEGNITE OD SVAKODNEVNIH STRESOVA. UTONITE U UDOBNOST LUKSUZNOG HOTELA PARK. DOŽIVITE ČARI FRUŠKE GORE! VRATIĆETE SE OSVEŽENI I PODMLAĐENI!

 

Nezaboravan odmor po neodoljivoj ceni! Ruma je šarmantan gradić u podnožju Fruške gore, proglašen jednim od najboljih gradova za život. Na samo 2 km od hotela Park, nalazi se predivna prirodna oaza – izletište Borkovac šumom, trim stazama, jezerom, olimpijskim bazenom i etno restoranima. Odmah pored hotela nalazi se i Sportski centar. Vidimo se na Fruškoj!

 

CENA UKLJUČUJE:

- Smeštaj u hotelu Park - 5 noćenja

- Bogat doručak svakog jutra - švedski sto

- Večera svakog dana

***

Cena je po osobi za dve osobe u standardnoj sobi.
Deca do 5 godina gratis. Deca 5 – 12 godina upola cene.
Dodatni dani samo 19 eura po osobi za noć. Turistička taksa i osiguranje nisu uključeni.

 

 

Okolina hotela Park

 

U neposrednoj blizini hotela se nalaze mnoge atrakcije i prirodne lepote: Fruška gora sa svojim nadaleko poznatim manastirima i vinarijama, čuvena banja Vrdnik, lovište Karakuša, prirodni rezervat Zasavica i mnoga druga izletišta. Samo 2 km od hotela Park je predivno izletište Borkovac sa jezerom, šumom sa trim stazama, etno restoranima i novootvorenim olimpijskim bazenom. Na Fruškoj gori se pored 16-ak aktivnih manastira nalazi i 16 jezera, omiljenih među turistima.

 

borkovac

 

 

 

Izletište Borkovac se nalazi na samo 2 kilometra od hotela, u pravcu Fruške gore. Prava oaza zelenila. Uređene Trim staze i šetališta, okruženi drveredima i bogatom biljnom vegetacijom, čine ovo mesto idealnim za izletnike, sportiste i rekreativce.  Izletište Borkovac poseduje i otvoreni olimpijski bazen sa pratećim sadržajima, koji ispunjava sve uslove za plivačka takmičenja i vaterpolo utakmice najvišeg ranga.

 

 

fruškogorska vina i vinarije

 

 

Fruškogorska vina kriju vekovima staru priču. Naime, pre više od 1700 godina, rimski car ilirskog porekla Marko Aurelije Prob, inače Sremac rođen u današnjem selu Grgurevci, počeo je da uvodi vinovu lozu kao novu poljoprivrednu kulturu u panonske krajeve. Prvi čokoti zasađeni su na fruškogorskom brdu zvanom Glavica, a koje se nalazi u neposrednoj okolini sremskomitrovačkog sela Šuljam. Iz tog vremena datiraju ne samo fruškogorsko vinogorje, već i rajnsko, kao i smederevsko.

 

 

Fruška gora

 

 

 

Sremska lepotica koja vekovima mami uzdahe! Njeno bogato istorijsko i kulturno nasleđe već godinama privlači turiste u velikom broju! Zvanično je jedna od najposećenijih srpskih planina. Na Fruškoj gori najveća je koncentracija lipove šume u Evropi. Zabeleženo je preko 700 vrsta lekovitog bilja. Doline i padine Fruške gore prekrivene su livadama, pašnjacima, žitnim poljima, voćnjacima i vinogradima.

 

 

 

mANASTIRI 

 

 

Najznačajniji spomenik kulture predstavljaju 17 manastira Srpske pravoslavne crkve raspoređenih po celoj planini. Podignuti su kao zadužbine srpskih vladarskih porodica, nakon što je, u kasnom srednjem veku pod pritiskom Turaka, težište srpske duhovne i kulturne baštine pomereno na sever. Fruškogorski manastiri su: Beočin, Bešenovo, Vrdnik, Velika Remeta, Grgeteg, Đipša, Jazak, Krušedol, Kuveždin, Mala Remeta, Novo Hopovo, Petkovica, Privina Glava, Rakovac, Staro Hopovo, Fenek i Šišatovac.

 

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98, 22 400 Ruma, Srbija

Telefon: +381 (22) 470 930

E-mail: info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2014.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.