HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 • FRUŠKOGORSKI VIKEND

   Već od 29 €

   

   

  Pobegnite!

  Vratićete se osveženi i podmlađeni.

   

  Detaljnije >>

   

 •  

  Prednosti

  ON LINE REZERVACIJA

   

  Niže cene!

  Piće dobrodošlice.

  Rana prijava/Kasna odjava.

   

fruškogorski  vikend

 

2 DANA / 1 NOĆ 29€        3 DANA / 2 NOĆI 59€        4 DANA / 3 NOĆI 89 €

 

 

 

 

 

 

 

Cena uključuje:

 
Smeštaj u hotelu Park
Boca Fruškogorskog vina u sobi
Doručak (švedski sto) i večera svakog dana

Korisćenje SPA centra
Banja Vrdnik i Manastir Ravanica
Obilazak tri Vinarije i degustacija

Sremski Karlovci i Manastir Krušedol
 

 


Pobegnite od svakodnevnih stresova. Osetite dah netaknute prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Probajte čuvena Fruškogorska vina i Sremačke kulinarske specijalitete. Doživite izuzetan ambijent srednjovekovnih manastira ,,Srpske Svete Gore”. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park 4*. Opustite se u modernom SPA centru hotela.   Vratićete se odmoreni, osveženi i podmlađeni. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dolazak u hotel u Petak ili u Subotu. Paket 2 dana uključuje jedan izlet - Banja Vrdnik i Manastir Ravanica. Paket 3 dana uključuje još jedan izlet -  Fruškogorski Vinski Put, obilzak tri Fruškogorske vinarije, Deurić, Kovačević i Mačkov Podrum detaljnije. Paket 4 dana uključuje i izlet u Krušedol i Sremske Karlovce detaljnije. Cena je po osobi za smeštaj u dvokrevetnoj Standardnoj sobi. Doplata za Superiornu sobu 8 €, za Lux sobu 15 €, za Jr. Apartman 30 €, po osobi po danu. Doplata za Single smeštaj – u Standard sobi 18 €, Superiornoj sobi 30 €, Lux sobi  40 €, Jr Apartmanu 50 €, po osobi po danu. Treća osoba u sobi plaća cenu za Standard sobu a smeštaj je u Superiornoj ili Lux sobi. Deca do 5 godina gratis. Deca od 5 do 10 godina 50% off cene za odrasle. Boravišna taksa i osiguranje 1.9 € po osobi po danu nisu uključeni.  Jedno korišćenje SPA  centra je  gratis. Besplatan Wi-Fi.  Besplatan parking u zavisnosti od raspoloživosti.

 

 

 

 

 

Manastir Ravanica u Vrdniku je u svakom pogledu izuzetno vredan i predstavlja jedan od najkapitalnijih na Fruškoj Gori. Osnovan je između kraja 15. i početka 16. veka. 1697. godine u manastir dolaze monasi iz moravske Ravanice, prebegli u velikoj seobi Srba 1690. godine, i donose mošti Kneza Lazara. Pored moštiiju Kneza Lazara manastir poseduje i mošti Svete Anastasije, kao i  svetinje sa Hristovog groba. 
 

 

 

udobnost i kvalitetan smeštaj

 

 

dva restorana

 

 

 

PARK SPA & wELLNESS CENTAR

 

 

OKOLINA HOTELA

 

 

 

Hotel Park, kategorije  4*, se nalazi u šarmantnom gradiću Ruma u podnožju Fruške Gore. Samo 30 minuta od Beogradskog aerodroma, 30 minuta od Novog Sada. U neposrednoj blizini hotela Park su čuveni Fruškogorski srednjevekovni manastiri i čuvene Fruškogorske vinarije. Samo 2 km od hotela je divna prirodna oaza Borkovac sa šumom, trim i džoging stazama, bajkovitim jezerom i etno restoranima i novootvorenim Olimpijskim bazenom. 15 minuta od hotela je čuvena banja Vrdnik i hotel Termal sa bazenima sa lekovitom mineralnom vodom koji su otvoreni za posetioce. Pogledajte izlete hotela Park OVDE

 

Pre svega divan hotel...paket je odličan za sve one koji žele idealan

i povoljan vikend odmor blizu Beograda. Tople preporuke! 

Ana i Marko Novaković, Beograd

 

Ukoliko tragate za idealnim vikendom za dvoje ovo je pravi izbor...

Višnja i Aleksandar, Beograd

 

Divan predah od Beogradske buke... doći ćemo ponovo.

Porodica Topalović

 

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98,

22 400 Ruma, Srbija

Telefon:

+381 (22) 470 930

E-mail:

info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2014.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.