U PODNOŽJU FRUŠKE GORE
SAMO 30 MINUTA OD
BEOGRADSKOG AERODROMA

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 •  

  Prednosti

  ON LINE REZERVACIJA

   

  Niže cene!

  Piće dobrodošlice.

  Rana prijava/Kasna odjava.

   

 

 

Pobegnite od svakodnevnih stresova. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Probajte čuvena Fruškogorska vina. Utonite u udobnost luksuznog Hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru hotela. Razgalite se uz veselu muziku tamburaša. Vratićete se odmoreni, osveženi i podmlađeni.

 

 

Jezero Borkovac Degustacija vina u vinariji Mačkov podrum

 

Dolazak u hotel Park u petak ili u subotu. Cena je po osobi za smeštaj u dvokrevetnoj Standardnoj sobi. Doplaćuje se za smeštaj u jednokrevetnoj sobi i za smeštaj u Superiornim sobama. Deca do 5 godina gratis. Deca od 5 do 10 godina 50% off cene za odrasle. Boravišna taksa i osiguranje 1.9 € po osobi po danu se dodatno plaća. Neograničeno korišćenje SPA  centra. Besplatan Wi-Fi interent i besplatan Parking u ograđenom prostoru, u zavisnosti od raspoloživosti. Treća noć gratis uključuje smeštaj, doručak i večeru.

 

 

Hotel Park Vam stavlja na raspolaganje bicikle za rekreativnu vožnju.

 

MOGUĆE AKTIVNOSTI, POSETE I IZLETI

 

Borkovac, oaza prirode sa šumom i jezerom, udaljena samo par km od hotela, je predivna u svako doba godine. Nešto dalje je Pavlovačko jezero na čijim obalama su kuće mnogih uspešnih ljudi, medju njima i kuća Novaka Đokovića. Nedaleko je i Bešenovačko jezero sa kristalno bistrom plavom vodom. Prošetajte jednom od mnogih Fruškogorskih staza zdravlja i napunite pluća najlepšim vazduhom koji ste ikad udisali. Posetite jednu od čuvenih Fruškogorskih vinarija; preporučujemo Vinariju Mačkov Podrum i Vinariju Deurić. Jedna od opcija je Škola Vina u vinariji, poseban doživljaj koji se pamti. U okolini su mnogi etno restorani. Blizu su i srpski srednjevekovni Manastiri – najblizi su Staro Hopovo, Novo Hopovo i Krusedol.

 

BORKOVAC - ŠUMA I JEZERO

 

 

Na samo 2 km od hotela Park (20-ak minuta prijatnog hoda) nalazi se oaza prirode - izletište Borkovac sa šumom i jezerom.  Kroz šumu vas vode pešačke i trim staze.  Kroz samu gustu šumu protiče i jedan od tri  potoka na kojima leži Ruma. Tu su i etno restorani i nedavno otvoren olimpijski bazen. Prelepo jezero, obima 5 km, se hrani svežim vodama sa padina Fruške Gore. Velike mogućnosti za odmor i rekreaciju. 

 

 

 

Pavlovačko jezero i kuća Novaka Đokovića

PAVLOVAČKO JEZERO

 

Na samo 10-ak minuta od Hotela Park, na južnim padinama Fruške gore nalazi se Pavlovačko jezero, popularna destinacija koja poslednjih godina privlači sve više znatiželjnika i ljubitelja prirode, a na čijim obalama su kuće mnogih uspešnih ljudi, među njima je kuća Novaka Đokovića. 

 

BEŠENOvo JEZERO

     
 

 

U blizini manastira Bešenovo, jedinog fruškogorskog manastira koji su podigli Nemanjići, priroda je podarila ono što najbolje ume - predivno jezero azurne boje. Oivičeno belim kamenom i crvenom zemljom jezero podseća na neke od najlepših uvala Mediterana pa je tako postalo omiljena destinacija lokalnog stanovništva ali i putnika prolaznika željnih predaha u prirodi i osveženja. Zbog svog nesvakidašnjeg okruženja izvanrednih lepota jezero je često inspiracija umetnicima ali i filmskim ekipama. Jezero predstavlja jedno od najlepših i najčistijih kupališta u Srbiji čijoj vodi pripisuju i lekovitost. 

 

F r u š k o g o r s k a   S t a z a   Z d r a v lj a

 

 

Rekreativno pešačenje stazama zdravlja. Posete lokacijama koje su nedostupne vozilima. Branje lekovitog bilja – zova, divlje kupine, hajdučka trava, sremus (“ubica otrova”), lavanda itd.

 

Mogućnost okrepljenja u manastiru. Izloženost lekovitoj ruži vetrova i blagotvornoj mirisnoj terapiji lipovih šuma. Blizu hotela Park je jedna od najlepših staza zdravlja – od Manastira Novo Hopovo do Manastira Staro Hopovo u dužini od oko 2 km. Na tom potezu Fruška Gora je prelepa – imali smo komentare “…Lepše od Toskane…”.

 

Posle takve osvežavajuće i podmlađujuće rekreacije ručak u Etno restoranu ili degustacija vina sa zakuskom zaista prijaju.

 


 

,, Idelan način da se restartujete i napunite baterije. Ne znamo da li nam je više prijala uzbudljiva šetnja fruškogorskim stazama ili prizori koje šetnja pruža. Definitivno topla preporuka svakome,, !

Aleksandra i Dejan , Beograd

 

 

 

Manastir Novo Hopovo

Manastir Staro Hopovo

 

 

".....Nakon provedenog Vikenda sa korišćenjem SPA odlazimo iz hotela zadovoljne i relaksirane. Osoblje je zaista ljubazno i profesionalno, sobe čiste i udobne. Sve u svemu jako lepo..."


M. Simović , Beograd

 

"....Divan predah od Beogradske buke... doći ćemo ponovo...."

 

Porodica Topalović , Beograd

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98,

22 400 Ruma, Srbija

Telefon:

+381 (22) 470 930

E-mail:

info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2018.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.