HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 • sremačko - FRUŠKOGORSKI VIKEND za dve osobe

  samo 49 eura

   

  Pobegnite od svakodnevne gužve i stresova. Utonite u udobnost luksuza 4*. Uživajte u prirodi i probajte čuvena fruškogorska vina i sremačke kulinarske specijalitete.

   

  Detaljnije >>

 • Fruškogorsko leto 

  6 dana - 5 noći

  samo 99 eura

   

  Super odmor po neodoljivoj ceni! Uživajte u luksuznom smeštaju Hotela Park u podnožju Fruške gore! Opustite se u netaknutoj prirodi, uživajte fruškogorskim vinima, manastirima, jezerima! 

   

 •  

  REZERVIŠITE DIREKTNO!

   

  Niža cena

  Piće dobrodošlice

  Rani Check-In

  Kasni Check-Out

 

FRUŠKOGORSKI MANASTIRI

 

Posetite čuvene srednjevekovne manastire

srpske Svete gore

 

3 DANA / 2 NOĆI 69 €

4 DANA / 3 NOĆI 99 €

 

Doživite izuzetan ambijent srednjevekovnih manastira “Srpske Svete Gore”.  Utonite u njihovu svečanu tišinu, upoznajte najznačajnije primere baroknog slikarstva u Srbiji  i obradujte sebe organskim proizvodima iz manastirskih radionica. Uživajte u živopisnoj prirodi Fruške Gore koja ih okružuje.

 

 

PROGRAM:

3 DANA / 2 NOĆI

 

- Dolazak u hotel u petak, odlazak u nedelju
-  Uključuje posetu 4 manastira, Sremske Karlovce i Salaš

 

PROGRAM:

4 DANA / 3 NOĆI 

 

- Dolazak u hotel u petak, odlazak u ponedeljak

- Uključuje posetu 6 manastira, Sremske Karlovce i Salaš 

 

 

Tri najznačajnija manastira Hopovo, Grgeteg i Krušedol su uključeni u oba programa. Hotel Park može da organizuje prisustvovanje bogosluženju u odredjenom manastiru ako to grupa/gosti  žele.   

 

Cena je po osobi za smeštaj dve osobe u standardnoj sobi. Doručak (švedski sto) i večera svakog dana su uključeni u cenu. Autobus obezbeđuje grupa. Hotel Park organizuje sve posete i svu logistiku i komunikaciju sa manastirima i sa salašom. Hotel Park može da obezbedi autobus uz doplatu koja zavisi od veličine grupe.  Boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni u cenu.

 

MANASTIR HOPOVO 

 

 

MANASTIR KRUŠEDOL 

 

 

Nalazi se na blagoj padini južnih obronaka Fruške gore, nedaleko od Iriga. Udaljen je svega stotinak metara od magistralnog puta Ruma - Novi Sad, te je jedan od najpristupačnijih fruškogorskih manastira. Manastir Novo Hopovo, zajedno sa Krušedolom, po svojoj arhitekturi, prosvetnoj ulozi, istoriji bogatoj kulturnim, verskim i političkim događajima, jedan je od najznačajnijih manastira u Srbiji.

 

 

Manastir je zadužbina porodice poslednjih srpskih despota u Sremu - Brankovića. Sagrađen je između 1509 i 1514. godine. Porodica Đorđa Brankovića, dva patrijarha Srpske pravoslavne crkve i kralj Milan Obrenović su sahranjeni u Krušedolu. Matica Srpska i Institut za nuklearne nauke Vinča su 2012 objavili naučno konzervatorsku studiju Ikonostas crkve manastira Krušedola. 

 

 

 

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98, 22 400 Ruma, Srbija

Telefon: +381 (22) 470 930

E-mail: info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2014.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.