HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 • FRUŠKOGORSKI VIKEND

   Već od 29 €

   

   

  Pobegnite!

  Vratićete se osveženi i podmlađeni.

   

  Detaljnije >>

   

 •  

  Prednosti

  ON LINE REZERVACIJA

   

  Niže cene!

  Piće dobrodošlice.

  Rana prijava/Kasna odjava.

   

fruškogorska nova godina

 

3 dana / 2 noći 149 €    •    4 dana / 3 noći 195 €

 

 

 

   

 

Cena uključuje

 

Smeštaj u  Lux  Hotelu Park 
Doručak i večera  svakog dana
Gala Novogodišnje Veče 
Šampanj brunch 
Fruškogorsko Veče 
Korišćenje SPA Centra
Fruškogorske Vinarije i degustacija
Krušedol i Sremski Karlovci 

   

 

 

Nezaboravan Novogodišnji doživljaj po super ceni. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Proslavite Novogodišnje veče u elegantnom ambijentu uz popularni bend. Doživite Fruškogorsko veče uz veseli tamburaški orkestar koji će vas oduševiti. Posetite najčuveniji Fruškogorski Manastir i najromantičniju varoš u Srbiji. Probajte čuvena Fruškogorska vina i Sremačke kulinarske specijalitete. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru. Vratićete se osveženi i podmlađeni.

     
 

 

 

 

 

 

Dolazak u hotel 30-og ili 31-og 12.2017.  odlazak 2.01.2018. Doručak (švedski sto) i večera svakog dana. Novogodišnje Veče i Fruškogorsko veče uključuju neograničeno domaće bezalkoholno i alkoholno piće.  Šampanjac u ponoć  31.12. Branč (Brunch) 1.01.2018.  Muzika za Novogodišnje veče je popularni bend a za Fruškogorsko veče popularni tamburaški orkestar. Paket 4 dana/3 noći uključuje dve ture/izlete:  Fruškogorski Vinski Put - detaljnije, obilazak tri vinarije – Deurić, Kovacević i Mačkov Podrum) uz degustaciju vina i zakusku. Izlet Manastir Krušedol i Sremski Karlovci - detaljnije

 

 

 

 

Cena je po osobi u dvokrevetnoj Standardnoj sobi. Doplata za bolje sobe/upgrade, po danu po osobi: Superior soba 10 €, Lux soba 20 €, Junior Apartman 50 €.  Doplata za jednu osobu u sobi, po danu po osobi: Standardna soba 30€ Superiorna soba 40 €. Lux soba 50 €, Jr. Apartman 65 €. Treća i četvrta osoba u sobi plaća cenu za standardnu sobu (149 € ili 195 €) a smeštaj je u sobama više kategorije. Deca do 5 godina gratis. Deca od 5 do 10 godina plaćaju 50% od cene za odrasle. Korišćenje SPA centra prvog dana je gratis. Besplatn Wi-Fi. Besplatan parking u zavisnosti od raspoloživih mesta.

 

 

 

 

  Tokom dočeka Nove Godine u Hotelu Park, goste će svojom odličnom svirkom uveseljavati popularni bend Maroco, prepoznatljiv po odličnoj atmosferi koja vlada na njihovim svirkama, dok će za reprizu Nove Godine, strunama svojih tambura goste uveseljavati čuveni tamburaški orkestar Javor. 

 

 

Hotel Park, kategorije 4*, se nalazi u šarmantnom gradiću Ruma u podnožju Fruške Gore. Samo 30 minuta od Beogradskog aerodroma,  45-60 minuta od Beograda, 30 minuta od Novog Sada. U neposrednoj blizini hotela su mnoge prirodne atrakcije, srednjevekovni manastiri i čuvene Fruškogorske vinarije. Samo 2 km od hotela je Oaza Prirode Borkovac sa šumom, trim i džoging stazama i divnim jezerom . Samo 15 minuta od  hotela je čuvena banja Vrdnik i etno naselje Vrdnička Kula  - detaljnije

 

Jedna od najboljih Novih Godina koje smo proveli u hotelu ikada. Sve je bilo na zavidnom niovu. Odlična organizacija, sjajan bend, hrane u izobilju. Ljubazno i veselo osobolje koje je uvek tu za šta god da zatreba.

Definitivno preporuka svima da posete hotel Park! 

Nataša i Dejan Đorđević, Beograd

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98,

22 400 Ruma, Srbija

Telefon:

+381 (22) 470 930

E-mail:

info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2014.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.