U PODNOŽJU FRUŠKE GORE
SAMO 30 MINUTA OD
BEOGRADSKOG AERODROMA

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 •  

  Prednosti

  ON LINE REZERVACIJA

   

  Niže cene!

  Piće dobrodošlice.

  Rana prijava/Kasna odjava.

   

SPA & WELLNESS

relaksirajte se • osvežite • podmladite

     
 


Hotel Park ima  moderan  Spa & Wellness centar vrhunskog kvaliteta. To je oaza mira i opuštanja za sve goste hotela i one koji hotel posete samo zbog SPA centra. Gostima su na raspolaganju: Odvojene ženske i muške svlačionice, sauna sa Chromo terapijom, parno kupatilo sa Aroma terapijom i hidromasažna jakuzzi kada. Tu je i lepo osvetljen i komforan Relax prostor za potpuno opuštanje.  Posebna prednost Spa centra hotela Park je dnevna svetlost koja dolazi kroz velike prozore okrenute ka jugu što ceo ambijent čini izuzetno prijatnim.

 

Utonite u udobnost hotela Park i opustite se u Spa centru. Zaboravite na svakodnevni stres i tenzije. Vratite se svakodnevnom životu i poslu potpuno osveženi i podmlađeni, duhom i telom.
   

 

SAUNA sa chromo terapijom i digitalnom spoljnom kontrolom od 40 do 110 stepeni Celzijusa. Prednji zid je dizajniran prema najnovijim trendovima, od specijalnog transparentnog stakla sa staklenim vratima što daje osećaj otvorenosti i komfora. Unutrašnjost je izrađena od najkvalitetnijeg kanadskog kedra A klase bez čvorova. Sedalni i leđni deo klupa je od afričkog abašija A klase bez čvorova. Klupe su raspoređene u dva nivoa tako da je komfor korisnika obezbeđen.

 

PARNO KUPATILO sa Aroma terapijom i transparentnim staklenim vratima, sa zasvođenim staklenim zvezdanim nebom i fiberoptičkom rasvetom ispod i iznad klupa, sa mogućnošću menjanja boja osvetljenja kako bi se postigao odgovarajući ambijent.

 

HIDROMASAŽNA JAKUZZI KADA sa 38 mlaznica, predviđena za 5 osoba, sa multi kolor led rasvetom, specijalnim ozonom sa injektorom i UV sterilizatorom. Kada je obložena drvetom najkvalitetnijeg kanadskog kedra A klase bez čvorova. Ozon tretman obezbeđuje da je voda u kadi uvek perfektno čista i spremna za sledeće korisnike. Uz sve obezbeđene uslove opuštanje i odmor su zagarantovani.

 

AROMA TERAPIJA je jedan od najefikasnijih načina za borbu protiv stresa. Aromaterapija se takođe veoma dobro pokazala u problemima kao što su digestivni poremećaji, glavobolje, kožne bolesti, razni bolovi, insomnija kao i kod nekih srčanih oboljenja.

 

MASAŽA – ako želite masažu, zakažite unapred preko recepcije hotela. Izaberite jedan od tretmana koji vam odgovara.

 

 

"Spa Centar je izvrstan. Supruga i ja smo maksimalno uživali  u parnom kupatilu i hidromasažnoj kadi u opuštajućoj atmosferi . Fantastičan doživljaj ".

                                                                              Dejan Novaković, Beograd

 

"Kad god mi se ukaže prilika koristim usluge SPA & Wellness Centra hotela Park. Atmosfera koja relaksira, uredan i uvek čist prostor, ljubazno osobolje samo su neki od razloga zbog kojih vas uvek preporučujem prijateljima".

 

Ivana Vasiljev, Sremska Mitrovica

 

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98,

22 400 Ruma, Srbija

Telefon:

+381 (22) 470 930

E-mail:

info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2018.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.