HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 • Lajkute našu FACEBOOK stranicu i osvojite vikend za dve osobe!

   

   

  Lajkujte našu FB stranicu, podelite je sa svojim prijateljima i možda baš vi osvojite vikend za dve osobe u hotelu Park!

   

 • sremačko - FRUŠKOGORSKI VIKEND za dve osobe

  samo 49 eura

   

  Pobegnite od svakodnevne gužve i stresova. Utonite u udobnost luksuza 4*. Uživajte u prirodi i probajte čuvena fruškogorska vina i sremačke kulinarske specijalitete.

   

  Detaljnije >>

 • bANJA vRDNIK

  U HOTELU 4*

   

   

  Uživajte u Banji Vrdnik uz smeštaj u luksuznom hotelu Park po specijalno sniženim promotivnim cenama. 

   

  DETALJNIJE >>

 •  

  REZERVIŠITE DIREKTNO!

   

  Niža cena

  Piće dobrodošlice

  Rani Check-In

  Kasni Check-Out

SPA &WELLNESS HOTELA PARK

 

 

Hotel Park ima  moderan  Spa & Wellness centar vrhunskog kvaliteta. To je oaza mira i opuštanja za sve goste hotela i one koji hotel posete samo zbog SPA centra. Gostima su na raspolaganju: Odvojene ženske i muške svlačionice, sauna sa Chromo terapijom, parno kupatilo sa Aroma terapijom i hidromasažna jakuzzi kada.

 

Tu je i lepo osvetljen i komforan Relax prostor za potpuno opuštanje.  Posebna prednost Spa centra hotela Park je dnevna svetlost koja dolazi kroz velike prozore okrenute ka jugu što ceo ambijent čini izuzetno prijatnim.

 

 

Utonite u udobnost hotela Park i opustite se u Spa centru. Zaboravite na svakodnevni stres i tenzije. Vratite se svakodnevnom životu i poslu potpuno osveženi i podmlađeni, duhom i telom.

 

SAUNA sa chromo terapijom i digitalnom spoljnom kontrolom od 40 do 110 stepeni Celzijusa. Prednji zid je dizajniran prema najnovijim trendovima, od specijalnog transparentnog stakla sa staklenim vratima što daje osećaj otvorenosti i komfora. Unutrašnjost je izrađena od najkvalitetnijeg kanadskog kedra A klase bez čvorova. Sedalni i leđni deo klupa je od afričkog abašija A klase bez čvorova. Klupe su raspoređene u dva nivoa tako da je komfor korisnika obezbeđen.

 

PARNO KUPATILO sa Aroma terapijom i transparentnim staklenim vratima, sa zasvođenim staklenim zvezdanim nebom i fiberoptičkom rasvetom ispod i iznad klupa, sa mogućnošću menjanja boja osvetljenja kako bi se postigao odgovarajući ambijent.

 

HIDROMASAŽNA JAKUZZI KADA sa 38 mlaznica, predviđena za 5 osoba, sa multi kolor led rasvetom, specijalnim ozonom sa injektorom i UV sterilizatorom. Kada je obložena drvetom najkvalitetnijeg kanadskog kedra A klase bez čvorova. Ozon tretman obezbeđuje da je voda u kadi uvek perfektno čista i spremna za sledeće korisnike. Uz sve obezbeđene uslove opuštanje i odmor su zagarantovani.

 

AROMA TERAPIJA je jedan od najefikasnijih načina za borbu protiv stresa. Aromaterapija se takođe veoma dobro pokazala u problemima kao što su digestivni poremećaji, glavobolje, kožne bolesti, razni bolovi, insomnija kao i kod nekih srčanih oboljenja.

 

MASAŽA – ako želite masažu, zakažite unapred preko recepcije hotela. Izaberite jedan od tretmana koji vam odgovara.

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98, 22 400 Ruma, Srbija

Telefon: +381 (22) 470 930

E-mail: info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2014.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.