U PODNOŽJU FRUŠKE GORE
SAMO 30 MINUTA OD
BEOGRADSKOG AERODROMA

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 •  

  Prednosti

  ON LINE REZERVACIJA

   

  Niže cene!

  Piće dobrodošlice.

  Rana prijava/Kasna odjava.

   

SPORTSKI CENTAR RUMA

 

U neposrednoj blizini hotela Park nalazi se Sportski centar Ruma na 6167m2, koji čine velika dvorana, šestostazna automatska kuglana, fitnes centar, džudo sala, mala sala, plava sala, kafe i ostali poslovni prostori. 

 

Sportski centar obezbeđuje uslove za realizaciju programa različitih potencijalnih brojnih korisnika usluga iz oblasti takmičarskog sporta, školskog sporta i sportske rekreacije.

 

 

Po nivou tehničko-tehnološke opremljenosti, stanju i kvalitetu opreme i objekta, SC Ruma je u stanju da svojim korisnicima pruži široku lepezu usluga:

 

-  izuzetne uslove za razvoj takmičarskog sporta, kako za treninge i pripreme tako i za takmičenja svih vrsta od masovnog do vrhunskog sporta.

 • -  uslove kroz koje se deca školskog uzrasta mogu baviti sportom kroz stručne i organizovane oblike rada u sportskim organizacijama, sportskim sekcijama i sportskim školama.
 • - kompletne uslove rekreativnom sportu kroz organizovano bavljenje i obezbeđenje termina radnim organizacijama za rekreaciju i takmičenje kao i za bavljenje rekreacijom samoinicijativno prema vlastitim potrebama.
 • -  održavanje svih vrsta kulturno-estradnih programa.
 • -  prostor potencijalnim i stalnim korisnicima za isticanje svojih reklama.
 • -  ugostiteljske usluge iz našeg domena.
 • -  praćenje sportskih zbivanja i utakmica, mečeva, revija, turnira, kupova, estrade i drugo.​

HOTEL  se nalazi  odmah do sportskog centra

Blizina hotela Park omogućava sportskim ekipama smeštaj na visokom nivou u toku priprema, ukida problem puta do sportskih objekata u kojima se pripreme održavaju i obezbeđuje sportistima odmor, kvalitetnu ishranu.

 

Posebna pogodnost je i moderan spa & wellness centar, za opuštanje i rehabilitaciju, kao i sve ostale napredne tehnologije za korišćenje u toku priprema. 

 

Hotel je do sada ugostio mnoge sportske reprezentacije. Zahvaljući stečenom iskustvu i profesionalizmu, naše osoblje će se pobrinuti da vaše pripreme teku nesmetano.

MNOGE DOMAĆE I STRANE SPORTSKE ORGANIZACIJE SU BORAVILE U HOTELU

U hotelu su do sada boravile mnoge domaće i strane sportske organizacije; juniorske i seniorske  reprezentacije, sportski klubovi kao i mnogi poznati sportisti i rekreativci; Odbojkaški, Rukometni, Fudbalski, Košarkaški, Vojvođansko Bokserski i Biciklistički Savez Srbije, Rukometni Klub iz Bahreina, Rukometna selekcija iz Katara, Rukometaši iz Dubaia UAE, BC Spartak - St Peresburg, Paraolimpijska košarkaška reprezentacija Alžira, Kamp dijaspore, ABA liga, FIBA liga, Boćarski Savez Srbije, FK Novi Pazar, FK Radnički Niš, Rukometni kamp za decu Adrea Lekić, Zajednica sudija kao i kontrolori Rukometnog Saveza Srbije i mnogi drugi.

 

UTISCI GOSTIJU

 

"Došli smo sa nadom u nepoznato, odlazimo sa osmehom i zadovoljstvom. Hvala svima...na izuzetnoj pažnji i vrhunskim uslugama. Vidimo se opet."

Rukometna reprezentacija Srbije

 

 

 

"Prelep boravak i druženje u hotelu Park. Tu sasvim sigurno nećemo stati."

 

Ženska seniorska košarkaška reprezentacija Srbije

 

 

 

"Hvala na prijatnom boravku. Hotel je stvarno lep i  pre svega uredan i čist. osoblje hotela je izuzetno prijatno, kulturno i uslužno...Sve u svemu lepo smo se osećali ovde."

Kadetska rukometna reprezentacija Srbije

 

 

 

"Sve pohvale za hotel i uslugu. Nadamo se da ćemo doći opet."

 

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije

 

 

 

"Prijatno smo iznenađeni hotelom, uslugom i izgledom. Najveći avtomobilista bivše Juge"

Milun Vesnić

 

 

 

"Rukometna akademija Andrea Lekić boravila je u hotelu Park tokom letnjeg kampa za decu od 11 do 17 godina. Nosimo prelepe usponene i nameravamo da se ponovo vratimo.  Ispred čitavog tima želim da se zahvalim osoblju hotela na saradnji, profesionalnom odnosu, ljubaznosti, toleranciji i uzajamnom poštovanju. Do sledećeg susreta, srdačan pozdrav."

Z. Radojković

Rukometna akademija Andrea Lekić

 

 

 

" National team of Alegria stayed in hotel Park for 16 days in preparation for paraolympics games 2016. We were extramly pleased with accomodation, food ,service , hygienic and hospitality of hotel staff.  We highly reccomond hotel Park for all sport events. Definetly coming backto this hotel. Thank you for everything. All the best!..."

Algeria Wellchair Basketball Womens National Team

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98,

22 400 Ruma, Srbija

Telefon:

+381 (22) 470 930

E-mail:

info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2018.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.