HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 • Lajkute našu FACEBOOK stranicu i osvojite vikend za dve osobe!

   

   

  Lajkujte našu FB stranicu, podelite je sa svojim prijateljima i možda baš vi osvojite vikend za dve osobe u hotelu Park!

   

 • sremačko - FRUŠKOGORSKI VIKEND za dve osobe

  samo 49 eura

   

  Pobegnite od svakodnevne gužve i stresova. Utonite u udobnost luksuza 4*. Uživajte u prirodi i probajte čuvena fruškogorska vina i sremačke kulinarske specijalitete.

   

  Detaljnije >>

 • bANJA vRDNIK

  U HOTELU 4*

   

   

  Uživajte u Banji Vrdnik uz smeštaj u luksuznom hotelu Park po specijalno sniženim promotivnim cenama. 

   

  DETALJNIJE >>

 •  

  REZERVIŠITE DIREKTNO!

   

  Niža cena

  Piće dobrodošlice

  Rani Check-In

  Kasni Check-Out

 

KONFERENCIJSKE SALE

 

Hotel Park ima odlične uslove za održavanje uspešnih konferencija, seminara, poslovnih sastanaka, radionica i svih vrsta korporativnih skupova i proslava. Hotel raspolaže sa više sala za konferencije i sastanke, kapaciteta od 10 do 300 osoba, tako da je moguće istovremeno održavanje više skupova. 

 

Hotel Park su za svoje događaje koristile mnoge važne kompanije i institucije: Vip mobile, Siemens, Delta Generali, Toyota, Sandoz, Banka Intesa, Avon, Naled, Roche, Mercedes Benz, Solidar Suisse, Boehringer Ingelheim, Ambasada SAD, OEBS, Rukometni, Košarkaški i Odbojkaški savez Srbije i mnogi drugi. 

 

Sve sale su moderne, svetle i funkcionalne. Na raspolaganju je i prateća oprema: LCD ekran, DVD uređaj, platno, flip chart, govornica, video bim projektor, wi-fi internet pristup, klima.

 

Kontaktirajte nas! Naš tim za organizaciju konferencija i skupova će se maksimalno potruditi, da udovolji vašim zahtevima sa ciljem da vaš skup bude organizovan i održan na najuspešniji način.

 

Kulturni Centar - sale od 200 do 700 mesta. Gostima hotela Park su na raspolaganju i sale kojima raspolaže Kulturni Centar - velika sala do 700 mesta i mala sala do 260 mesta. Kulturni Centar je udaljen samo 80 m od hotela Park. 

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98, 22 400 Ruma, Srbija

Telefon: +381 (22) 470 930

E-mail: info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2014.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.