HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 • FRUŠKOGORSKI

  VIKEND 

  2 dana/ 1 noć

  3 dana / 2 noći

   

  Pobegnite!

  Vratićete se odmoreni, 

  osveženi i podmlađeni!

   

  Detaljnije >>

 •  

  REZERVIŠITE DIREKTNO!

   

  Niža cena

  Piće dobrodošlice

  Rani Check-In

  Kasni Check-Out

 

KONFERENCIJSKE SALE

 

Hotel Park ima odlične uslove za održavanje uspešnih konferencija, seminara, poslovnih sastanaka, radionica i svih vrsta korporativnih skupova i proslava. Hotel raspolaže sa više sala za konferencije i sastanke, kapaciteta od 10 do 300 osoba, tako da je moguće istovremeno održavanje više skupova. 

 

Hotel Park su za svoje događaje koristile mnoge važne kompanije i institucije: Vip mobile, Siemens, Delta Generali, Toyota, Sandoz, Banka Intesa, Avon, Naled, Roche, Mercedes Benz, Solidar Suisse, Boehringer Ingelheim, Ambasada SAD, OEBS, Rukometni, Košarkaški i Odbojkaški savez Srbije i mnogi drugi. 

 

Sve sale su moderne, svetle i funkcionalne. Na raspolaganju je i prateća oprema: LCD ekran, DVD uređaj, platno, flip chart, govornica, video bim projektor, wi-fi internet pristup, klima.

 

Kontaktirajte nas! Naš tim za organizaciju konferencija i skupova će se maksimalno potruditi, da udovolji vašim zahtevima sa ciljem da vaš skup bude organizovan i održan na najuspešniji način.

 

Kulturni Centar - sale od 200 do 700 mesta. Gostima hotela Park su na raspolaganju i sale kojima raspolaže Kulturni Centar - velika sala do 700 mesta i mala sala do 260 mesta. Kulturni Centar je udaljen samo 80 m od hotela Park. 

 

Bilo je zadovoljstvo odsesti u hotelu Park! Hotel zaslužuje 5*. Smeštaj, usluga, ponuda hrane i lokacija hotela ispunjavaju svetske standarde. Ceo STRABAG tim se raduje ponovnom dolasku.

Hvala vam! 

 

STRABAG tim

Lider u građevinarstvu

"Uživali smo u prijatnom ambijentu, savršenoj usluzi, ljubaznom osoblju. Sigurna sam da će BFPE i ubuduće koristiti ovaj hotel za naše radne sastanke i seminare." 

 

Sonja Licht

Belgrade Fund for Political Excellence

(Grupa od 40 gostiju je boravila u hotelu)

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98,

22 400 Ruma, Srbija

Telefon:

+381 (22) 470 930

E-mail:

info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2014.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.