HOTELSKI BISER U PODNOŽJU

FRUŠKE GORE

 • rezervišite

 • Datum dolaska
 • Broj noćenja
 • Promeni / poništi rezervaciju

UP DOWN
 • Lajkute našu FACEBOOK stranicu i osvojite vikend za dve osobe!

   

   

  Lajkujte našu FB stranicu, podelite je sa svojim prijateljima i možda baš vi osvojite vikend za dve osobe u hotelu Park!

   

 • sremačko - FRUŠKOGORSKI VIKEND za dve osobe

  samo 49 eura

   

  Pobegnite od svakodnevne gužve i stresova. Utonite u udobnost luksuza 4*. Uživajte u prirodi i probajte čuvena fruškogorska vina i sremačke kulinarske specijalitete.

   

  Detaljnije >>

 • bANJA vRDNIK

  U HOTELU 4*

   

   

  Uživajte u Banji Vrdnik uz smeštaj u luksuznom hotelu Park po specijalno sniženim promotivnim cenama. 

   

  DETALJNIJE >>

 •  

  REZERVIŠITE DIREKTNO!

   

  Niža cena

  Piće dobrodošlice

  Rani Check-In

  Kasni Check-Out

Okolina hotela Park

 

U neposrednoj blizini su mnoge atrakcije i prirodne lepote: Fruška gora sa svojim nadaleko poznatim manastirima i vinarijama, čuvena banja Vrdnik, lovište Karakuša, prirodni rezervat Zasavica i mnoga druga izletišta. Samo 2 km od hotela Park je predivno izletište Borkovac sa jezerom, šumom sa trim stazama, etno restoranima i novootvorenim olimpijskim bazenom.

 

 

IZLETIŠTE BORKOVAC

Izletište Borkovac se nalazi na samo 2 kilometra od hotela, u pravcu Fruške gore. Prava oaza zelenila. Uređene Trim staze i šetališta, okruženi drveredima i bogatom biljnom vegetacijom, čine ovo mesto idealnim za izletnike, sportiste i rekreativce.  

 

Izletište Borkovac poseduje i otvoreni olimpijski bazen sa pratećim sadržajima, koji ispunjava sve uslove za plivačka takmičenja i vaterpolo utakmice najvišeg ranga. 

 

U istoimenom izletištu nalazi se veštačka akumulacija Borkovačko jezero. Borkovačko jezero je izuzetno pogodno i za spas od letnjih vrućina na uređenoj plaži, ali i za veslačke sportove.

FRUŠKA GORA

Manastiri Fruške gore, kao posebna atrakcija verskog turizma, raspoređeni su po Fruškoj gori i zbog njih je sremska planina nezvanično ponela naziv Sveta gora. Na 10 - 15 km od Rume stacionirana je polovina od 16 aktivnih fruškogorskih manastira nastalih u 15. i 16. veku. To su manastiri: Krušedol, Staro i Novo Hopovo, Grgeteg, Velika Remeta, Vrdnička Ravanica, Mala Remeta i Jazak. Svaki od njih ima posebnu priču o veri, tradiciji i istoriji srpskog naroda.

VINARIJE

Padine Fruške gore su od davnina čuvene po zasadima vinove loze, vrednim i istrajnim vinogradarima i isto toliko poznatim i umešnim podrumarima. Negovanje vinove loze i proizvodnja vina ovde imaju tradiciju čije trajanje se meri desetinama vekova. 

 

Čuvena fruškogorska vina možete probati u jednom od preko 60 podruma privatnih proizvođača vina. Najpoznatije vinarije u okolini su  Mačkov podrum, Vinarija Kovačević i Vinarija Vinum.

ZASAVICA PRIRODNI REZERVAT

Zasavica je zaštićena kao specijalni rezervat prirode, obiluje raznovrsnošću flore i faune i prisutnim prirodnim retkostima, kao i ugroženim vrstama. 

 

Glavno turističko mesto rezervata je vizitorski centar, sa tornjem visine 18 metara, sa koga se pruža pogled na najširi i najlepši deo toka reke Zasavice. Vožnja čamcima ili turističkim brodom "Umbra" za ljubitelje foto-safarija predstavlja pravo uživanje. Ovde možete probati i čuvene specijalitete od mangulice, kupiti specijalni liker ali i kreme od magarećeg mleka.

HOTEL PARK

Veljka Dugoševića 98, 22 400 Ruma, Srbija

Telefon: +381 (22) 470 930

E-mail: info@hotelpark.rs

Copyright Hotel Park 2014.

Powered by SOL Produkcija. All rights reserved.